Ahojte vyšiel mi pozitívny test týždeň pred ms , robila som si ho na základe bolesti v podbrušku a nechutenstva. Bol pozitívny, ale mi to nedalo, že tak skoro, spravila som si ďalšie 3 testy, ktoré tiež boli pozitívne. Po dvoch dňoch som test zopakovala. Je pozitívny. Príde mi to zvláštne, že tak skoro ukázal pozitivitu, pri predošlých tehu mi ukázal až v deň alebo deň pred meškaním menzesu. V pondelok budem volať doktorke aby ma objednali na krv. Aj vám niektorej vyšiel test tak skoro pozitívny ?
Načo chceš ísť na krv keď máš všetky testy pozitívne? Tehotná si určite.
Mne pri druhom tehotenstve tiez vysiel pozitivny test pred MS. Robila som si ho na zaklade nevolnosti, ktore som citila (na 99% som si bola ista, ze to je tehotenstvo).
Mne tiež vyšiel 8 dní pred očakávanou MS..ale ja mám nepravidelný cyklus čiže možno by som mala v ten mesiac ms skôr..aj keď mám skôr dlhé cykly a stalo sa mi asi len raz že mi menstruacia prišla skôr.Ale ak máš tolko testov pozitívnych tak asi bola ovu skôr a urcite tehotná si
@ivka263b 10dpo, 7 dni pred menzesom
Nie je dôležité koľko pred menzesom, ale koľko po ovulácii. Takéto príspevky však motajú hlavu mamičkám, ktoré tomu nerozumejú, lebo pri bežnom 28dnovom cykle s lutealnou fázou 12-14 dni je 7 dní pred menzesom naozaj skoro.
@veronikaszabova áno u mňa to je presne rovnako, čiarky tiež takéto výrazne, žiadny duchovia atď..
Mne vyšiel pozitívny 10 dpo (podstivo odstreďovania ovulacia) (ale bola to este slaba ciarka), ja mam ale skôr kratší cyklus takže to mi vychadzalo ze to malo byt v prvý deň menštruácie.
@kariiinw mohlo to byť biochemicke áno .. no možno o mesiac to vyjde, aj teraz aj pri synovi som otehotnela keď sme mali styk od ms každý deň do nejakého cca 15,16 dňa cyklu. Predtým sme sa riadili že každý druhý atď ale nič... Možno je to blbosť,ale aj teraz aj pri predošlom snažení som si vykladala nohy na stenu ešte tak na 10 min po sexe a na wc a do sprchy som šla až tak po hodine ak vôbec ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivka263b vsetko zavisi od toho, kedy bola ovulacia. Kazdopadne mne oba razy ukazal pozitivitu uz 10 dni po ovulacii, cca 5 dni pred potencialnou MS, kedze od ovulacie po ms je v mojich cykloch 15 dni.