Pozitívny test pri dojčení

alenka210
25. sep 2014

Baby, chcem sa opytat ci mate niektora skusennost s pozitivnym testom pri dojceni. Menzes mam uz tak sytri mesiace skoro pravidelne plus kinus par dni, teraz mi meska devat dni, spravila som si mamavit test a bol pozitivny. Isla som svojmu gynekologovi a povedal ze tehotenske testy pri dojceni su vyhodene peniaze. Robil aj sono a nic nevidel. Mam priznaky ako keby som stale mala dostat a nic, povedal ze tam mam vela mazu a ze sa to mozno nevie spustit. Mam prist za dva tyzdne ked sa to znova nespusti. Mate neiktora skusenost s pozitivnym testom pri dojceni?

barboritta
25. sep 2014

moja sestra mala a tehotná bola.dojčila na požiadane.

janickacrazy
25. sep 2014

@alenka210 Kamoška takisto otehotnela popri dojčení, test bol pozitívny, akože nechápem tvojho doktora, ved už je dávno známe, že aj popri plnom dojčení žena može otehotniet. A ak už máš vačšie dietatko, že aj prikrmuješ, tak potom je šanca na tehu ešte vačšia ako pri výlučnom dojčení.

werka_t
25. sep 2014

@alenka210 zmen gynekologa 🙂 ja som ani menstruaciu nemala a test bol pozitivny…a prave teraz mi ten "pozitivny test" cmula prso 😀 gratulujem

alenka210
autor
25. sep 2014

@werka_t a na sone by to nebolo vidno? Bo uz to vychadza na siesty tyzden a pri malej mi to potvrdil uz v piatom.

werka_t
25. sep 2014

@alenka210 malo by. Ale mozno je este skoro. Pockaj tyzden-dva a poziadaj znova o sono

daol
25. sep 2014

@alenka210 ja som dojčila a ostala som tehotná ani neviem ako 😀

liebling98
25. sep 2014

@alenka210 Otehotnela som, ked mal syn 10 mesiacov. Do siestich mesiacov bol iba dojceny, potom dojceny na poziadanie popri prikrmoch. Tehotensky test bol samozrejme pozitivny.
Dojcenie je v dnesnych casoch velmi slaba forma antikoncepcie. Na otehotnenie nepotrebujes mat menstruaciu (myslim po porode, pri dojceni), staci mat ovulaciu - a to moze byt prave ta prva este pred prvym krvacanim po porode...
Ak Tvoj lekar narazal na moznu falosnu pozitivitu tehotenskeho testu pri dojceni, precitaj si pribalovy letak k danemu testu, ci je dostatocne specificky (zachytava len HCG), alebo ci su mozne aj nejake skrizene reakcie.

martina833
25. sep 2014

Co ma dojcenie s HCG? Gratulujem k babatku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre