Pozitívny test pred menzesom

victoriamill
10. dec 2020

Ahojte nakoľko som ešte tehotná nebola a nikde som to tak v celku nenašla tak skúsim takto.. pred 7 dňami mi vyšli pozitívne TT s jemným spinenim lenže to som mala ešte 10 dni do MS .. teraz mám už len 3 dni do MS hcg v krvi 90 ale čiarka na teste slabne .. mám aj duphaston spinenie pretrváva stále sem tam nejaká aj mala krvná zrazenina bolesti nejak extra nemám žiadne ... v pondelok mám ísť na ďalšie krvné testy ale ja neviem čo si o tom všetkom myslieť nemala ste to niektorá podobne ? Vychádza mi 3-4+1 tt

andrea_82
10. dec 2020

ja som to mala tak viac krát, bohužiaľ HCG klesalo a skončilo to kyretom. Biochemické tehotenstvo. ☹

victoriamill
autor
10. dec 2020

@andrea_82 najhoršie je to čakanie na ďalšie výsledky 😪

andrea_82
10. dec 2020

veď to. Ja som dokonca bola aj v nemocnici a nepomohlo. A tá bezmocnosť, že to nejde ničím ovplyvniť...

petamich
10. dec 2020

@victoriamill ja som mala 2x a 2x to zial skoncilo ako biochemicke v 6tt, MS neprisla, ciarka krasne tmavla a v 6tt som zacala spinit, sla som k lekarovi, nevidel gestacny vak, HCG vyse 500, tak podozrenie na MMT, neskrosie oplodnenie alebo ze sa neudrzalo, ze pockame, no a napokon som zacala krvacat, HCG klesalo a tak to bolo v oboch pripadoch

victoriamill
autor
10. dec 2020

Ten svetlejší je robený dnes poobede ten tmavší je síce robený dávnejšie ale ráno .. lenže ja spinim cely čas ale nie je to taká ta klasická krv fakt ružové spinenie to je a aj mne sa zdá celkom malo 90 hcg tak neviem už fakt len čakať

petamich
10. dec 2020

@victoriamill HCG ma obrovsky rozptyl, nie je az tak dolezita hodnota ako to ci stupa, ak je to len jemne spinenie moze to byt stale uhniezdovanie, maternica sa prekrvuje atd. prve tyzdne to ma vela zien, zial ale i nemusi, tie biochemicke su relativne caste, drzim paste 🤞🏻

victoriamill
autor
10. dec 2020

@petamich ďakujem budem sa modliť 🙂

alikal
10. dec 2020

ja som vo februari zacala po pozitivnom teste slabo spinit. na pohotovosti ma poslali domov s tym ze babo uz vidno a ze to spinenie je velmi slabe a hnede a ze sa nemam coho bat. za tyzden na kontrole uz tam nebolo :( velmi prajem aby to nebol tvoj pripad

1natasa1
10. dec 2020

@victoriamill držím palčeky aby to dobre dopadlo 🙂

luci_ba
10. dec 2020

ahoj, ja som mala podobne hcg, spinenie aj duphaston som brala a bohužiaľ to nedopadlo dobre.. možno to ale nebude tvoj pripad, držím palce nech si silna 🙏

elenita
10. dec 2020

@victoriamill Ahoj, a kedy si sla k lekarovi? Hned, ako si mala pozitivne testy? Co povedal?

victoriamill
autor
10. dec 2020

@elenita šla som prvý krát tento týždeň v pondelok zobrali krv na hcg a predpísala mi duphaston nič viac na budúci pondelok mám zasa prísť na krv

luciannka83
10. dec 2020

@victoriamill je normalne ze koncentravia hcg z denneho mocu je slabsia ako z ranneho. Toto neporovnavaj. Porovnaj ranne testy.

alzbeta1991
10. dec 2020

@victoriamill ja som spinila (občas aj zakrvacala normálne krvou) do 5 mesiaca...mne to vyšlo, dúfam ze aj vám

victoriamill
autor
11. dec 2020

@alzbeta1991 tak neviem dnes ráno test ešte slabší 🤷‍♀️Ja si myslím že nič z toho

victoriamill
autor
15. dec 2020

Tak dnes po včerajšku hcg 40.. zajtra ešte ultrazvuk

luci_ba
15. dec 2020

@victoriamill to je mi ľúto :(

victoriamill
autor
15. dec 2020

@luci_ba aj mne 🙂 no bohužiaľ

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre