Pozitívny test po zasušení

vikinka128
12. júl 2021

Ahojte, stalo sa niektorej, že tehotenský test ukázal druhu čiarku až po zaschnutí? “duch” tam bol aj počas toho ako bol ešte mokrý ale fakt viditeľne to ostalo až po zaschnutí.. neviem čo si myslieť

sense
12. júl 2021

@vikinka128 že počkaj 2 dní a ak ms nepríde sprav test znova

malinoismum
12. júl 2021

@vikinka128 a v návode nemáš že po určitom čase je vysledok Falošný ?

anjelicek26
12. júl 2021

Skus dat fotku.

surama
12. júl 2021

@vikinka128 V navode ti pise po kolkych minutach mas test odcitat a ze test sa ma robit, az ked ti meska MS. To je blbost nechat test vyschnut a potom tam nieco hladat.

frota3
12. júl 2021

Ked bol duch, tak moze byt, ze ciarka bola viditelna az po uschnuti. Treba ale isto este pockat zopar dni a ked ti nepride ms, tak test zopakuj. Drzim ti palceky 🙂

tyaja5
12. júl 2021

ano mne sa to stalo, po 2 dnoch som test zopakovala test a bol pozitivny 🙂

vikinka128
autor
12. júl 2021

@surama ja som tam nič nehľadala, omylom som to uvidela keďže som test nezahodila a nezdalo sa mi to tak sa pýtam. Uvedomte si, že nie každá žena je posadnutá testovaním a hľadá ducha.

vikinka128
autor
12. júl 2021

@frota3
@tyaja5 ďakujem vám😊😊

surama
12. júl 2021

@vikinka128 No ale praveze tym, ze sa na fore pytas ci vysledok na zaschnutom teste je relevantny, tak ako posadnuta hladanim duchov vyzeras... Ved ked raz na teste pise,ze vysledok odcitat napr. po 3 minutach, tak ho mas odcitat vtedy a je jedno co ukaze skor alebo neskor. Pise to v letaku 😉

Kazdy den tu niekto dava fotky rozmocenych testov, rozoberaju digitalne testy, robia negativy testov, hned po sexe si myslia,ze maju priznaky tehotenstva....a pritom staci citat navod a drzat sa ho.

srdiecko99
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
srdiecko99
12. júl 2021

Ahojte dievčatá tak toto je tehu test 9 dpo vidite tam niečo?

malinoismum
12. júl 2021

@srdiecko99 nie 😟
Jedine že by bolo skoro… čarujem, naklanam telefón a sa mi zdá že je tam duch… asi je skoro ozaj

srdiecko99
12. júl 2021

@malinoismum 😔😔😔

stevvvka
12. júl 2021

Joj zbožňujem tie múdre rady, ako máme čakať. Sak čakáme, ale kým čakáme, opýtať sa môžeme, nie? Komu vadia diskusie, nemusí na ne klikať, ved v názve je obsah.. A návod je jedna vec.. Ale niekedy test ukáže druhu čiarku až po časovom limite. Odkiaľ sa tam vzala? Co ten hormón hcg lieta vo vzduchu??

anjelicek26
12. júl 2021

@stevvvka zvyskove farbivo, kanalik, taky clearblue (nie digitalny) mava tu druhu ciarku takmer kazdy raz bez ohladu na to, ci si tehotna alebo nie, one step tiez...to su proste hrozne testy na toto... odcitat po limite proste nie... a celkovo nie som fanusik skoreho testovania, kazde tretie tehotenstvo skonci uz tesne po uhniezdeni, takze bude duch - a potom nic, to sklamanie je horsie, ako chvilu pockat a potom mat istotu pevnej ciarky...

stevvvka
12. júl 2021

@anjelicek26 nuž ale minimálne žena vie, že otehotnela, resp. Že otehotniet môže, a dá sa pracovať s tým, že treba pomôcť tehotenstvu udržať ho.. Ale pre mňa aj po takom neudrzani to bola pozitívna správa, že teda sme schopní dieťa počať...

vikinka128
autor
12. júl 2021

Ach ženy. Rozdiel je že my dieťa vyslovene nechceme. Sme na tom tak, že ak príde tak budeme radi, sle nie je v pláne.
A samozrejme tým pádom že nesedím nad testovaním ani neviem ako to môže dopadnút a čo toto znamená. Tak sa pýtam. Buďte trocha pri zmysloch a neriešte hovadiny.

anjelicek26
12. júl 2021

@stevvvka tak podla mna na tom dieta stratit nie je nic pozitivneho, info, ze viem dieta pocat vzhladom na to, ze mame styri, mam az dost... ale tak jasne, su aj zeny, co behaju s jednej kliniky do druhej a vidia to cele uplne inak logicky.

mima172
12. júl 2021

@vikinka128 Mne sa to stalo pri dcére. Boli sme na svadobnej ceste a deň pred odletom som si spravila tehotenský test, lebo mi bolo divne. Test bol negatívny, tak som ho chcela skryť pred manželom, nech si ho v kosi nevšimne a v tej rýchlosti som ho šupla pod kozmetickú tašku a sklamaná šla na pláž. Večer, keď som balila veci, tak som zdvihla tu tašku a test mal jemnú ružovú čiarku. Nejako som sa nechcela radovať, keďže výrobca uvádza, že výsledok po 10 min už nie je relevantný. Noooo a ten môj nerelevantny výsledok má už rok 🥰 Držím palce, aby bol výsledok, taky aký chceš, test zopakuj tak o 3 dni 🙂

lila911
15. júl 2021

Dobrý deň,
Môžem sa tešiť ak druha čiarka je tenšia ako kontrolná ?
Alebo je to chybne urobený test ?

leuska1991
20. júl 2021

@lila911 test je dobry,je to tam. Gratulujem🥰

lila911
21. júl 2021

@leuska1991 ďakujem 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre