Ahojte dievčatá, prosím vás, čo si myslíte o teste, je pozitívny? Snažíme sa dva roky, ani raz som nemala pozitívny tehotenský test. Dokonca IVF v lete ani ťuk, 6 vajíčok a žiadne sa neoplodnilo. Preto som teraz v pomykove, urobila som si test po 9 dňoch, lebo mi ani len nenapadlo, že by to mohlo prísť len tak. Posielam v komentári fotku.
@melaninka96 urcite skus aj o 2 dni. a objednaj sa k DR. aby pripadne dal nejake lieky ak bude treba. lebo na sone este nic neuvidi. alebo si chod dat zobrat krv ako samoplatca.
drzim palce ♥
podla mna pozitivne, tiez by som pockala ale chvilu, alebo sla na krv
@melaninka96 wau, drzim palce 🤍 nech je to tak
držím palce, nám sa stalo niečo podobné. po rokoch snaženia, neúspešné IVF. čakali sme či nám poisťovňa schváli ďalší pokus a zrazu sa podarilo. Dr. mi povedal, že sa to stáva často. Ako keby si tvoja hlava povedala, ja už to neriešim, spolieham sa na medicínu.
Je to ruzova ciarka, kolko mas od ovulacie/ styku, pripadne uz meskaju? Niekedy je to zazrak, Ja len dufam, ze sa podarilo a budete mat babatko 🙏🏻🍀❤️
@kiki68 9 dní mi meškajú, v čase prichádzajúcej menzes som mala slabé špinenie, len tak že na papieri. Odvtedy nič. Myslela som, že to je inofolicom, že mi rozhadzal cyklus. Už som ho aj vysadila, aby prišili. Chystali sme sa na druhé IVF v novembri, tak že čím skôr prídu tento mesiac, tým skôr zacneme v novembri. A dnes takéto prekvapenie, aj keď sa ešte nejdem vôbec radovať, skôr som z toho úplne zmätená.
Ďakujem Vám všetkým za podporu, kiežby ste mali pravdu 🫶🏻 pre mňa by to bol zázrak, my už sme prestali aj dúfať.
@melaninka96 tak ja som mala kus iný prípad ale teda prvého drobca mám po ivf na ivf sme išli kvôli mojim nepriechodným vajíčkovodom a nízkej ovariálnej rezerve čiže šanca mať prirodzene skoro žiadna no a po prvom drobcovi sa nám podarilo prirodzene po roku a troch mesiacoch 😂
@melaninka96 ja by som isla rovno k lekarovi Po utrogestan a vziat HCG. Juj drzim palce
Je to pozitívne ❤️ držím palce
Silno držím palce. ❤️🥰😍🍀❤️
@melaninka96 držím silno prsty nech všetko dobre dopadne a gratulujem ❤️
@melaninka96 ❤️🥰gratulujem a drzim palce 🫶❤️
Ďakujem Vám, aj ja budem silno veriť, že nám to všetko dobre dopadne💛
@melaninka96 jemine to je super 🍀❤️
@melaninka96 gratulujem ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@melaninka96
@melaninka96