Pozitívny test po neúspešnom IVF

melaninka96
25. okt 2024

Ahojte dievčatá, prosím vás, čo si myslíte o teste, je pozitívny? Snažíme sa dva roky, ani raz som nemala pozitívny tehotenský test. Dokonca IVF v lete ani ťuk, 6 vajíčok a žiadne sa neoplodnilo. Preto som teraz v pomykove, urobila som si test po 9 dňoch, lebo mi ani len nenapadlo, že by to mohlo prísť len tak. Posielam v komentári fotku.

melaninka96
autor
25. okt 2024
bykaterina
25. okt 2024

@melaninka96 urcite skus aj o 2 dni. a objednaj sa k DR. aby pripadne dal nejake lieky ak bude treba. lebo na sone este nic neuvidi. alebo si chod dat zobrat krv ako samoplatca.
drzim palce ♥

babushkaem
25. okt 2024

podla mna pozitivne, tiez by som pockala ale chvilu, alebo sla na krv

dennissa16
25. okt 2024

@melaninka96 wau, drzim palce 🤍 nech je to tak

adaam
25. okt 2024

držím palce, nám sa stalo niečo podobné. po rokoch snaženia, neúspešné IVF. čakali sme či nám poisťovňa schváli ďalší pokus a zrazu sa podarilo. Dr. mi povedal, že sa to stáva často. Ako keby si tvoja hlava povedala, ja už to neriešim, spolieham sa na medicínu.

kiki68
25. okt 2024

Je to ruzova ciarka, kolko mas od ovulacie/ styku, pripadne uz meskaju? Niekedy je to zazrak, Ja len dufam, ze sa podarilo a budete mat babatko 🙏🏻🍀❤️

melaninka96
autor
25. okt 2024

@kiki68 9 dní mi meškajú, v čase prichádzajúcej menzes som mala slabé špinenie, len tak že na papieri. Odvtedy nič. Myslela som, že to je inofolicom, že mi rozhadzal cyklus. Už som ho aj vysadila, aby prišili. Chystali sme sa na druhé IVF v novembri, tak že čím skôr prídu tento mesiac, tým skôr zacneme v novembri. A dnes takéto prekvapenie, aj keď sa ešte nejdem vôbec radovať, skôr som z toho úplne zmätená.

melaninka96
autor
25. okt 2024

Ďakujem Vám všetkým za podporu, kiežby ste mali pravdu 🫶🏻 pre mňa by to bol zázrak, my už sme prestali aj dúfať.

angeli121212
25. okt 2024

@melaninka96 tak ja som mala kus iný prípad ale teda prvého drobca mám po ivf na ivf sme išli kvôli mojim nepriechodným vajíčkovodom a nízkej ovariálnej rezerve čiže šanca mať prirodzene skoro žiadna no a po prvom drobcovi sa nám podarilo prirodzene po roku a troch mesiacoch 😂

kiki68
25. okt 2024

@melaninka96 ja by som isla rovno k lekarovi Po utrogestan a vziat HCG. Juj drzim palce

januska12323
25. okt 2024

Je to pozitívne ❤️ držím palce

evaachesa
25. okt 2024

Silno držím palce. ❤️🥰😍🍀❤️

melaninka96
autor
25. okt 2024

Tak dievčatá, nedalo mi to 🫣 celý deň som to mala v hlave, tak som hneď z roboty bežala kúpiť lepší test a neverím, neviem či sa naozaj môžem tešiť ale toto je presne po dvoch rokoch môj prvý pozitívny test. Ja sa asi zbláznim od šťastia 🍀

kessica87
25. okt 2024

@melaninka96 držím silno prsty nech všetko dobre dopadne a gratulujem ❤️

123467
25. okt 2024

@melaninka96 ❤️🥰gratulujem a drzim palce 🫶❤️

melaninka96
autor
25. okt 2024

Ďakujem Vám, aj ja budem silno veriť, že nám to všetko dobre dopadne💛

kiki68
25. okt 2024

@melaninka96 jemine to je super 🍀❤️

bejbs123
25. okt 2024

@melaninka96 gratulujem ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre