Mesiac mi meškala MS. Testy stale negatívne. 28 den meškania mi vyšiel test takto. Vidíte tam niečo? 3 dni nato som dostala menzes.. Bolo by to druhe tehotenstvo. Mam citlive prsia a zda sa mi aj brusko riadne nafúknuté..menzes momentalne vôbec nemam bolestivý ako inokedy, krv bez zrazenin 🤷♀️ pri prvom mi test vyšiel pozitívny este pred očakávanou MS
Nič tam nie je, po mesiaci by si to videla aj z dvoch metrov...
@zabka2019 ja tam vidím niečo slabé 😊
@divokykonik neda sa mi to riadne odfotit. Naživo je to ružová palička.. Ale to bude asi ten kanálik 🤷♀️ uz mi z toho hrabe. Idem v stredu na gyndu tak som zvedavá co zistia.. Lebo aj to meskanie je u mna neobvyklé.. Mam vzdy presne ako hodinky
tento test je podla mna negativny, ani ked sa zadivam, tak nevidim nic. ale vsak pre pokoj v dusi si sprav este nejaky dalsi a budes vidiet.
Ak sú to pepino z krabicky po dvoch , tak tie bývajú pozitívne už “keď ich vytihnes z krabicky”. S veľkou pravdepodobnosťou tehotná nie si.
Ten test je negativny
@kleopatra114 áno presne tie 👍
@zabka2019 tam ti vyskocia // aj ked otestujes chlapa 🙂 a uz tu davala jedna testy s //, ked ich namocila do coca cole.
netestuj s pepinom. ja mam ovela silnejsie testy, vlastne uz slabsie ciarky na peoine a ostatne su negativne. precitaj si nieco o pepino testoch, spravilo ruzovu ciarku z coca coly
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nič tam nevidím.