Pozitívny test po mesačnom vynechaní menzesu

zabka2019
2. mar 2023

Mesiac mi meškala MS. Testy stale negatívne. 28 den meškania mi vyšiel test takto. Vidíte tam niečo? 3 dni nato som dostala menzes.. Bolo by to druhe tehotenstvo. Mam citlive prsia a zda sa mi aj brusko riadne nafúknuté..menzes momentalne vôbec nemam bolestivý ako inokedy, krv bez zrazenin 🤷‍♀️ pri prvom mi test vyšiel pozitívny este pred očakávanou MS

divokykonik
2. mar 2023

Nič tam nevidím.

januska12323
2. mar 2023

Nič tam nie je, po mesiaci by si to videla aj z dvoch metrov...

daduska6199
2. mar 2023

@zabka2019 ja tam vidím niečo slabé 😊

zabka2019
autor
2. mar 2023

@divokykonik neda sa mi to riadne odfotit. Naživo je to ružová palička.. Ale to bude asi ten kanálik 🤷‍♀️ uz mi z toho hrabe. Idem v stredu na gyndu tak som zvedavá co zistia.. Lebo aj to meskanie je u mna neobvyklé.. Mam vzdy presne ako hodinky

rachel36a
2. mar 2023

@zabka2019 nie nie si tehu, tento test je negativny...keby si bola tehu po mesacnom meskani, tak mas kolajnice ako z BA do KE

evinea
2. mar 2023

tento test je podla mna negativny, ani ked sa zadivam, tak nevidim nic. ale vsak pre pokoj v dusi si sprav este nejaky dalsi a budes vidiet.

kleopatra114
2. mar 2023

Ak sú to pepino z krabicky po dvoch , tak tie bývajú pozitívne už “keď ich vytihnes z krabicky”. S veľkou pravdepodobnosťou tehotná nie si.

sense
2. mar 2023

Ten test je negativny

zabka2019
autor
2. mar 2023

@kleopatra114 áno presne tie 👍

veronikaszabova
2. mar 2023

@zabka2019 tam ti vyskocia // aj ked otestujes chlapa 🙂 a uz tu davala jedna testy s //, ked ich namocila do coca cole.

snazilka_bio_mamka
2. mar 2023

netestuj s pepinom. ja mam ovela silnejsie testy, vlastne uz slabsie ciarky na peoine a ostatne su negativne. precitaj si nieco o pepino testoch, spravilo ruzovu ciarku z coca coly

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre