Ahojte, 12.8. som mala dostať menštruáciu, prišla 10.8. (Aspoň som si myslela) prvý deň normálne krvacanie zvyšné 2 dni už slabucke, ani tampón by som nepotrebovala. Po MS sa mi objavila neskutočná nádcha a akné - rovnako ako pri prvom tehotenstve, tak som si kúpila test. Dnes je to druhý deň čo testujem. Neviem čo si o tom myslieť vôbec. Už som písala dr 🙂
@snugglingduckling ďakujem, určite chcem ísť, preto som mu písala 🙂 tiez mi napadla posunutá ovulacia, ale som aj realista, čiže asi vieš čo mi po rozume chodi :/
moze ist o biochemicke, ale v tkaom pripade by bolo krvacanie asi skor silnejsie, ale vyzera to skor, akoby sa zadarilo.
veru na krv, nasledne neskor na sono.
drzim palce.
@majamat aj biochemické mi napadlo, to mi momentálne chodi najviac hlavou, ale neviem ako sa prejavuje
Ja mavam 28-29 dnovy ciklus... vzdy 14-15den ovulacia (riesim ivf takze mam par folikulometrii za sebou) myslela som si ze takto to ja proste mam a minuly mesiac idem na kontrolu a 9den a doktor mi vravi ze hop ovulacia bola vcera... ja na neho pozeram uplne v soku ale on ze proste to sa obcas stane ... menzes prisiel o 14dni... proste znicoho nic cyklus 23dnovy...zena nie je stroj ... mozno u teba sa len posunula opacnym smerom
@snugglingduckling pri poslednom tehotenstve som to takto mala, presne som si myslela, že poznam svoj cyklus a nakoniec sme zistili, že v ten mesiac som mala cyklus o týždeň dlhší 😁 ale nemala som žiadne krvacanie, ani implantacne. No asi to nechám na prírodu, uvidim čo mi dr odpíše a keď, tak tam skočím ☺️ kiežby to dobre dopadlo
sno to sa stava. ja som raz mala ovulku nahodne potvrdenu gynekologom pred obdobim, ked som uz mala mat ms, 3r do roka sa mis tavalo, ze sa mi pravidleny cyklus posunul o 2t, co by znamenalo, ze som zrejme tiez mala takto posunutu ovulku, ked som mala mat uz ms a nasledne 2t lut. fazu preto sa cyklus posunul.
ci sa tyka biochemickeho teu, nema priznaky. vyskytovalo sa hojne aj v minulosti, eln enboli testy,c ize zeny o tom absolutne nevedeli. teraz sa zeny testuju skoro, preto skoro zistia tehu, a nakoniec pride ms, ale pride castejsie o cosi neskor ( ratam len na dni, napr o 2-3dni ), casto je krvacanie intenzivnejsie a aj dlshie moze trvat. je to skore tehu, vajicko nie je uhniezdene, cize priznaky tehu tueste nei su.
no u teba bolo krvacanie slabsie a kratsie, cize u teba by som skor typovala, ze cyklus bol nastartovany na ms, tvoje telo akoby naplno nezaznamenalo este tehu, preto k tomu doslo a teda tehu si, vsak toto sa stava, ze zeny maju aj pocas tehu ms.
odber krvi by to v tvojom rpipade vedel ozrejmit,a lebo potom este sono, ale teraz je na sono este skoro. dr este nemusi nic vidiet. obszvlast pri posunutej ovulke.
@majamat ďakujem 🩷 no ja som sa otestovala vlastne až keď mi ta “MS” skoncila, rátala som, že to bol 32 deň cyklu. Áno, na sono je určite skoro, ale tie odbery by boli asi fajn, nech vidíme či to klesá alebo stúpa pretože z týchto testov aj ťažko vidím, či je slabší alebo silnejší
skus si ich zabezpecit a daj vediet.
@majamat dam vedieť určite, stále čakám na odpoved ☺️
Ja som začala 5 dní po ms (pomerne silnej) vracať, spravila test a boli hneď koľajnice 😊aktuálne som 14tt, držím palce ❤️
@petra92 ďakujem 🩷 ja nemám zatiaľ žiadne príznaky :/ nezdá sa mi ani, žeby test silnel a dnes som utrela take 2-3 kvapky krvi po cikani, asi to nie sú dobre znamenia
No tie testy ti moc, resp. vôbec nesilnejú + si mala menštruáciu. Asi sa tam niečo udialo, ale asi prosperujúce tehotenstvo to nebude ☹
@ysseba asi nie noo, mame doma 6 mesačnú, tak si na súrodenca bude musieť ešte počkať 😁
@majamat dr ma objednal na 22.8. až 🥺 čakala som, že ma zoberie na odbery, ale asi nie teda…každopádne dnes mám úplne slabulinký hnedoružový výtok, vystrašila som sa, ale snáď to nemusí signalizovať nič zlé. Na testoch vidím (alebo iba chcem vidieť?) trošku pokrok tiež. Možno to ešte nie je stratené🙂
Krasne tmavne 🤞🤞🤞Nevies si ist do dakeho labaku urobit test ako samoplatca?
Byt tebou idem niekam na krv 20.8 ako samoplatca a 22. ked ti doktor vezme krv aspon uvidis progres hcg
@snugglingduckling písala som ešte dr, že mám obavy aby nešlo o mimomaternicove, mama ho prekonala a doteraz mám v očiach ako sa zvijala od bolesti doma, toto zažiť nechcem… dúfam, že ma zoberie on, ak nie, skúsim ten labak, to mi ani nenapadlo 🙂
Ak sa tohto bojis tak tie dve hcg ti pomozu viac ako skorsi termin u doktora... ak sa ti v priebehu 48h bude zdvojnasobovat hcg nemalo by to byt mmt - tam to rastie pomalsie + na sone on to este neuvidi... ak to bolo ozaj impantacne krvacanie podla mna si tak nieco okolo 14dpo a na to je ta tvoja ciarka uplne akuratna... velmi ti drzim palce 😊😊
@snugglingduckling podľa kalendára som mala plodne dni od 23-28 a nechránený styk so vsim vsudy :D sme mali 24,25,26 a naposledy 29. Len čo ta menstruacia? Tomu nerozumiem. Čo to bolo za krvacanie? Ďakujem krásne, už pozerám tie labaky🩷
No ak si mala posunutu ovulaciu tak tie plodne dni si mala neskor... moja uvaha ... idem akoby odzadu. Pises ze krvacanie si mala 10.8 - to je aktualne 6dni. Ak to bolo uhniezdenie tak ratam ze to bolo tak cca 3den po tom co doputovalo embryo do maternice co trva v priemere 5dni - spolu 6+5+3 = 14dpo. Cize ovulku si mala +/- pred dvomi tyzdnami... to je 2.8... spermie preziju 4dni v maternici takze ak si mala nechraneny styk 29... mne to sedi vsetko
Nechcem ti davat falosnu nadej - nemam rada ak to robia baby mne a takmer nikdy sa k nikoho testom preto nevyjadrujem... jasne nemusi to dopadnut dobre... ale test ti tmavne... menstruaciu si nemala silnu ako normalne a matematika sedi... podla mna sance tam su ❤
@snugglingduckling ďakujem ti, možno práve to potrebujem, nemyslieť iba v čiernom, aj priateľ mi to vyčíta, že ešte nevieme čo sa deje a ja už mám scenáre, dúfam, že budú tmavnut aj ďalej ☺️
@snugglingduckling ja mám tiež po malej testy z minulého roka, presne tieto čo aj teraz, dávam foto. Len sa mi zdá, že tie viac tmavli, hlavne to boli testy pred vynechaním MS, takze veľmi sa na ne kukať nechcem :D
@snugglingduckling asi aj toto by sedelo
🤞🤞🤞 drzim palce, hlas sa keby mas hocico nove.
@snugglingduckling zajtra idem 7:30 na krv k dr, dam vedieť keď bude nejaký výsledok
super, ez ides na odber. no kazdopadne teraz nic moc neurobis, eln cakat, co napovie krv, ako to dopadne.
testy ti silneju. nie kazdej zene hned vyskoci HCG na vysoke hodnoty. moze stupat pomalsie, je to len zaciatok, estelen sa to spusta a je to ktke casove odbobie co si robila testy.
nič nové?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Asi by som skocila na krv byt tebou pripadne na sono... nech viem na com som ... drzim ti ale moc palce 😊😊 mozno si mala len posunutu ovulaciu a ta menstruacia bola vlastne uhniezdenie 🙂