Pozitívny test, negatívne hCG z krvi

saharse
10. júl 2024

ahojte, vprvom rade chcem povedat, ze mam tri deti a stvrte vziadnom pripade neplanujeme..mali sme vsak nehodu, tak som si urobila pepino test tyzden pred MS(vzdy mi takto skoro ukazovalo pri vsetkych troch detoch). Vysla mi slaba ciarka-uz som vedela ze je zle..robila som si dokopy tri testy(stupnovala sa intenzita druhej ciarky-vid foto..) zhrozena som utekala na krv k doktorke, kde vysiel dnes vysledok negativny-0.20hcg..prvy den poslednej ms bol 16.6… urobila som si test aj hned potomto negativnom vysledku(len tak zo zaujimavosti-stale tam bola druha ciarka, ale uz podstatne slabsia, nez ta zo vcera..) Mohlo ist o biochemicke tehotenstvo? Nikdy predtym som nepotratila a vsetky tri deti boli na prvy pokus, preto verim, ze som mohla teoreticky otehotniet aj z mensej nehody.. zaujima ma nazor ostatnych, dakujem!

domka222
10. júl 2024

Keby išlo aj o biochemické,tak zostatok hcg,ktorý zachytil test by bol prítomný ešte aj v krvi

majamat
10. júl 2024

nie, testy duchuju o tehu nejde.
na to aby ti test ukazoval pozitivitu, musela by si mat v krvi ovela vyssie HCG.

to len tu je taka akasi mania, ze ked je takto pozitivny test, uz to zeny beru za tehu a ked to nevyjde, ze ide o biochemicke. ja sa im snazim vysvetlit, ze hoci biochemickych je vela,a le az tolko ich byt nemoze, robila som statistiku jeden mesiac a z takychto testov, ktorych bolo tu na MK niekolko desiatok sa jednalo isto o tehu iba 1x. asi v 10 pripadoch som sa nedopatrala ako to dopadlo,a le zvysene, tusim 30-40 tehu nebolo.
a teda v niektorych pripadoch to bolo ako ou teba, negativne hcg z krvi.

zobaka
10. júl 2024

pockaj do menstruacie, skor s tebou aj tak nikto nic robit nebude

saharse
autor
10. júl 2024

@domka222 dobre super chvalabobu.. podla vypoctov by som mohla byt tak max v 3tt.. testovala som skoro aby som to podchytila, pretoze tri deti je premna strop..

saharse
autor
10. júl 2024

@majamat neviem aka je tu mania, ja mam tri deti a nikdy mi nevysiel pozitivny test ani naznak pod svetlom, kym som tehotna realne nebola.. uz 10rokov sa testujem tymto testom a zamna bol totalne top az doteraz.. kebyze ti realne ukazem moje “pozitivne testy” z predoslych tehotenstiev, tak by si neverila ze z toho vzislo dieta🤣 iba pod svetlom pod urcitym uhlom bol naznak farbiva a bolo to tak vzdy, preto som si bola ista ze pri mojej plodnosti a tej nehode co sa stala a teda hlavne pri takomto pozitivnom teste, som na 100% vtom.. som rada ze som si potvrdila ze tehotna niesom, len ma zaujimalo co to teda bolo..kedze tento test bol robeny vcera navecer a dnesny bol omoc slabsi.

saharse
autor
10. júl 2024

@zobaka tak nieje to take jednoduche samozrejme.. ja som 9mes po porode a prvu menstruaciu som dostala minuly mesiac, takze aj keby “meskala” tak nic by to neznamenalo, kedze som este nenabehla na pravidelny cyklus. zadalsie, idem na tri tyzdne prec, uz som mala termin vo viedni na prerusenie tehotenstva formou tabletky za dva tyzdne, takze naozaj nemozem len cakat. preto som isla na krv a teda budem verit ze to na 100pro tehotenstvo nieje

zobaka
10. júl 2024

@saharse ja ti uplne rozumiem, drzim ti palce nech to je ako chces, inak za 3 tyzdne by si stale bola v termine, keby nieco

saharse
autor
10. júl 2024

@zobaka ja viem, ale z nabozenskych dovodov sa snazim zmestit do ineho terminu nez je ten zo zakona, kazdopdne dakujem🙂

zobaka
10. júl 2024

@saharse tak to ano, cim mensie tym lepsie, dufam, ze nie si v tom, lebo tak ci tak by si sa trapila, ale to HCG by bolo urcite vyssie v tehotenstve

saharse
autor
10. júl 2024

@zobaka hej ajja si myslim, sestricka povedala ze este preistotu v pondelok mam otestovat, ale ze vysledky su uplne negativne..

lauriik
10. júl 2024

To je zvlastne. Ja by som povedala, ze na teste neni duch ale realna ciarka. Tak snad to dopadne tak ako si prajes. Krv by mala byt presnejsia ako test.

dadka1997
10. júl 2024

Pepino patri medzi 10kove testy, cize tvoje hcg by bolo 10 co ty mas 0.20 cize nerealne ze si tehotná a test robí (falošné ciarky), a to nie je ani ciarka, je to šedé nie ružové... a po troch deťoch, ak nechceš ďalšie by ste sa mali chrániť 🤔

nevenka
10. júl 2024

@saharse toto je nanic test, aha...robila som to naschval z rovnakej vzorky mocu. Tieto testy fakt nekupuj.

saharse
autor
10. júl 2024

@dadka1997 asi zle vidis, je to normalna ruzova ciarka. ak toto nieje ciarka tak nechci vidiet testy ktore mne ukazali ze som tehotna so vsetkymi troma detmi🤣 a ano. 10rokov sme vedeli fungovat na principe davania si pozor, po tomto strese idem v septembri definitivne na vlozenie telieska.

saharse
autor
10. júl 2024

@nevenka hej lenze viesco? ja som si robila najprv jeden vecer-slabulinka ciarka ale aj tak pozitivne, druhy den rano odost silnejsia a treti den uz takto echt pozitivny a na stvrty den slabsia odost takze bola tam tendencia zosilnovania a potom zoslabovania.. keby bol jeden pozitivny a druhy negativny, povedala by som ze vadny test ale takto to bolo cele zvlastne.

majamat
10. júl 2024

@saharse no pozri si skupinu Som tehotna? prispevky tohoto typu tu najdes casto a ak to nevyjde, zvaluju to na biochemicke.
ty si dokazom, ze biochemicke to byt nemusi, ze tehu to byt nemusi, aj tak je na teste duch.

majamat
10. júl 2024

@saharse a teda nic to nebolo, o to ide, ze testy to robia, aj ked o nic nejde.
dolezite je nerobit zavery z jedneho obdobia testovania, dolezite je, ci testy silnejsiu,a le nie v horizonte 1 dna a mikroskopicke zosilnenie, dolezite je, ci po tyzdni su tam uz kolajnice. potom to bude jasne.

dorothee
10. júl 2024

Nie si tehotna,krv je vacsi dokaz ako tieto lacne testy,ktore stoja za figu borovu

zobaka
10. júl 2024

ja som si spomenula, ze po porode som zazila nieco podobne, utekala som tiez za dr. mala som slabu ciarku a bolo to ok, ked tak kup digitalny test a skus o 5 dni

saharse
autor
10. júl 2024

@majamat pozri ja nie som snazilka ktora robi zavery lebo chce niecomu verit. som mama troch deti, neviem co znamena snazit sa, chcela som podchytit situaciu, v mojom pripade to bolo uplne namieste. Iba hlupak by neriesil takyto pozitivny test pri troch detoch a fakte, ze su splodene z jedneho pokusu. mimochodom sa mi este naozaj vzivote nestalo to co vacsine populacie-falosne pozitivny test.

majamat
10. júl 2024

@saharse ja neviem preco to beries tak osobne. ved ja som nepisala o tebe. ja som pisala o zenach, ktore sa snazia takym ako si ty nahovorit, ze je to biochemicke a uviedla som, ze uz z toho dovodu, ze sa takweto testy vyskytujuc asto a to, ze je obcas skontrolovane aj HCG z krvi potvrdzuje, ze takyto test nemusi znamenat tehu.
to bola len info pre teba, ze proste sa takto testy vyskytuju aj bez tehu, aj anpriek tomu, ze su zeny,. ktore ta budu mozno presviedcat o opaku.
ja som pisala o tych zenach, nie o tebe.

bejbs123
10. júl 2024

Ak vysledok z krvi bol negativny,tak vysledok palivkoveho testu je uplne irelevantny

okm221
11. júl 2024

@saharse zopakovať krv o pár dní.. Ak negatív tak nieje co riešiť.. Ale ja ta úplne chápem..

saharse
autor
11. júl 2024

@okm221 hej najradsej by som to tak spravila ale sestricka ze si mam v ppndelok urobit test a tym to hasne..lenze mne stale ukazuje dve ciarky rovnakej intenzity.. nanervy som

okm221
11. júl 2024

@saharse existuje možnosť samoplatca 🙂 zaplatíš za to možno 10 - 20e.. Bud v nemocnici alebo v súkromnom centre,, napr medirex alebo unilabs..a vec vyriešená

majkagu
11. júl 2024

Presne tento test, Pepino, aj mne ukazal takuto istu ciarku, tiez takejto intenzity…po 2 rokoch snazenia o druhe dieta. Nemusim ani hovorit ako som sa citila ked ine boli negativne a uvedomila som si ze sproste Pepino je na figu test…uz odvtedy nekupujem. A odvtedy som tu videla x prispevkov o tom istom, vela zenam tento tmavozeleny robi ciarku…tak dobre ze v tvojom pripade to bola ulava ze len klamal 🙂

riuska2797
11. júl 2024

K Pepino testom len toľko.. Test takto a krv negatívna..

bejbs123
11. júl 2024

@saharse unilabs,na Trnavskej ceste je odberne miesto,kde sa netreba objednavat,necaka sa,prides zoberu krv a do par hodin ti pride vysledok do sms,koniec spekulaciam a vyjde to tusim do 10€,velakrat minaju zeny viac € za testy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre