Ahojte 😊 už 5den k mešká ms v prvý deň meškania som si spravila test bol slabý potom zasa o dva dni bol silnejší a dnes ráno som spravila ďalší 😊 snažíme sme už dlhšiu dobu tak neviem čo mám robiť chcela by som vaše rady, či ste už mali skúsenosti 😍😊 Ďakujem
Jeeej bude babo. Gratulujem. Drzim✊ nech rastiete ako z vody🙏👶♥️
@eva2324 nevieš čo máš robiť???🙄🧐 Zavolať treba gynekológovi ohľadom pozitívnych testov a na základe dátumu poslednej MS vám sestrička dá termín na poradňu...
Nevieš čo robiť ? A vieš čo budeš robiť potom s tým dieťaťom ?
@klarissa25 ja to nie tak myslím, mešká mi ms len 5dni a svojej gynekologicke sa pokúšam dovalat ale nedvíha 😕 preto som písala sem..
@eva2324 no čakať kým sa dovolať dr..aj tak je ešte skoro aby si tam slan
@klarissa25 no veď práve preto sem píšem...ako aj iné
Ahoj, akurát som v rovnakej fáze ❤️ piaty deň mešká ms, zistili sme to ešte pred meškaním, takže mám dlhšie čakanie do 3.8 kedy mám termín u Dr. Držím palce 🥰
K dr sa ide keď ms meska 7 dní ideálne 10,aby tam uz co to mohol vidieť......standartne dr objednáva pri 14 dnovom meskani....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@eva2324 teraz zavolat na gynekologiu, povedat, ze vysiel pozit.test a termin poslednej menstruacie. Podla toho ta objednaju na sono