Pozitívny test na 23. deň cyklu

igabi
24. mar 2021

Ahojte. Včera aj dnes mi vyšli pozitívne testy. Od 18 dňa cykli som mala silne príznaky presne ako pri 1. Tehu. Ale tie sa vtedy dostavili tak 26. deň. Zdá sa mi to extrémne skoro ale úplne všetko tomu nasvedčuje. Testy všetky pozitívne, proste všetky príznaky. Máte s tým niektorá skúsenosť? Lekar má objednal až o 3 týždne. Je to vôbec fyzicky možné?

mikasz
24. mar 2021

@igabi jasne, ze moze byt. HCG ma velke rozpatie a priznaky sa objavuju ked stupne. Mohla si mat ovu skor
Ja som mala slabu ciarku na 24dc, v den ocakavanej ms uz boli silne kolajnice a tehu potvrdila aj krv, o 2t uz na sone bilo srdiecko

clori
24. mar 2021

@igabi ano, proste si mala skorsiu ovulaciu 🙂 je to uplne v poriadku 😉

igabi
autor
24. mar 2021

@clori jaaaaj ďakujem dakujem

igabi
autor
24. mar 2021

@mikasz a tie príznaky 18.-ty deň? Ale ďakujem strašne sa mi ulavilo

igabi
autor
24. mar 2021

@mikasz ono to vlastne znamena že nie som v 4. Ale vyvojovo v 6. Týždni?

mikasz
24. mar 2021

@igabi to nemyslim. Tehu sa rata hlavne podla poslednej ms, cize vacsinou to aj sedi +/-
Uvidis podla sona
A co sa tyka priznakov, aj to je dost subjektivne. Tym by som sa nestresovala.
Uvidis co kontrola o 3t ako bude sediet plod podla ultrazvuku

petamich
24. mar 2021

@igabi ja som mala regulerne pozitivny test ziadne lovime duchov uz na 23DC a ano prekvapivo som mala ovulaciu posunutu o takmer tyzden skor ako by indikativne mala byt 🙂 drobec je od zaciatku vacsi o tyzden a aj mi posunuli termin na skor, takze mozne to je ;) a priznaky som tiez mala extra skoro naliate prsia, naduvanie (ale extremne) a tie iste priznaky aj ked nie tak skoro som mala aj pri predchadzajucich pokusoch (tie zial nedopadli dobre), tak uz som vedela...ze to bude ono, drzim paste!

igabi
autor
27. mar 2021

@petamich no, ešte 3 dni boli ráno pozitívne, včera večer mi zázračne odpuchlo brucho a dnes test negativny, v týchto dňoch som mala dostať. V bruchu mám stále mrvenie ale nič dobre to asi neznaci

petamich
28. mar 2021

@igabi zial mohlo to byt aj biochemicke, ak boli testy pozitivne a zrazu nic a MS napokom zacne mohlo by to byt ono :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre