Ahojte. Včera aj dnes mi vyšli pozitívne testy. Od 18 dňa cykli som mala silne príznaky presne ako pri 1. Tehu. Ale tie sa vtedy dostavili tak 26. deň. Zdá sa mi to extrémne skoro ale úplne všetko tomu nasvedčuje. Testy všetky pozitívne, proste všetky príznaky. Máte s tým niektorá skúsenosť? Lekar má objednal až o 3 týždne. Je to vôbec fyzicky možné?
@igabi ja som mala regulerne pozitivny test ziadne lovime duchov uz na 23DC a ano prekvapivo som mala ovulaciu posunutu o takmer tyzden skor ako by indikativne mala byt 🙂 drobec je od zaciatku vacsi o tyzden a aj mi posunuli termin na skor, takze mozne to je ;) a priznaky som tiez mala extra skoro naliate prsia, naduvanie (ale extremne) a tie iste priznaky aj ked nie tak skoro som mala aj pri predchadzajucich pokusoch (tie zial nedopadli dobre), tak uz som vedela...ze to bude ono, drzim paste!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@igabi jasne, ze moze byt. HCG ma velke rozpatie a priznaky sa objavuju ked stupne. Mohla si mat ovu skor
Ja som mala slabu ciarku na 24dc, v den ocakavanej ms uz boli silne kolajnice a tehu potvrdila aj krv, o 2t uz na sone bilo srdiecko