Pozitívny test. Je to isté?

borocka
13. dec 2012

Menstruaica mi meska 4dni. rano som mala extremne pozitivny baby test, obe ciarky vyskocili po par sekundach. ale necitim sa byt tehotna. pri prvom dietati som o tomto case mala prsia o dve cisla vacsie a zaludok som mala non stop na vode. viem ze kazde tehu je ine, ale jednoducho sa tehotna vobec necitim. na kolko sa da testu verit?? mohlo nieco jeho vysledok takto vyrazne skreslit???

katy1979
13. dec 2012

kazde tehu je ine. gratulujem cakas druhe babo

ivec16
13. dec 2012

@borocka ak ti tak rychlo vybehli dve vyrazne ciarky, tak potom gratulujem 🙂 myslim, ze sa mozes tesit

borocka
autor
13. dec 2012

@katy1979
@ivec16 prva ciarka sa vyfarbila kontrolna. az potom vysla ta ktora sa mala vyfarbit ako prva ( ta ktora sa vyfarbi aj ked je test negativny)

lucka1987
13. dec 2012

@borocka na 99,9% si tehotna 😉 gratulujem.. nemyslim, zeby sa test milil, aj ked pravdepodobnost tam je, ale len velmi malicka

soldi
13. dec 2012

@borocka kontrolna je ta, ktora sa vyfarbi vzdy 😉 druha je testovacia 🙂

ja som v 12tt a tiez sa necitim vobec tehotne, bud rada 🙂

piacere
13. dec 2012

@borocka tak tu nie je pochýb, blahoželám 🙂 A buď rada, že zatiaľ ten "žalúdok na vode" nemáš 🙂

monikajaco
13. dec 2012

@borocka moze to byt aj hormonmi .. mne lekar povedal ze pozitivny test moze byt aj chybny negatyvny nikdy ... chybny koli vyske hormonov v dany den ..to len aby si vedela ak nahodom zistis ze niesi tehotna ... a ak si tak blahozelam 🙂

katy1979
13. dec 2012

@borocka mne na kazdom teste vysla prva kontrolna az nasledne ta druha.
Kludne si urob este jeden test. aj ked si myslim ze je to zbytocne. Mate najkrajsi vianocny darcek

borocka
autor
17. dec 2012

@katy1979
@monikajaco
@piacere
@lucka1987
@soldi
@ivec16 tak potvrdene 🙂 mam v brusku 3mm fliacik. na kontrolu mam ist po novom roku, to uz by sa malo dat odmerat. ale tak koncom augusta pocitam ze to bude

piacere
17. dec 2012

@borocka blahoželám 😵

lara30
17. dec 2012

Gratulujém 🙂 🙂

lucka1987
17. dec 2012

@borocka gratulujeem 😵

ivec16
17. dec 2012

@borocka uzasna sprava, gratulujem a prajem vsetko dobre, vela zdravia, bezproblemove tehotenstvo a aby ste mali z noveho prirastku radost 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre