Pozitívny test i napriek bolestiam

14. feb 2023

Je možné byť tehotná a mať pozitívny test aj napriek normálnej menštruácii so silnými bolesťami? Ma niekto takúto skúsenosť?
Ja som mala aj v deň príchodu menštruacie pozitívny test aj teraz keď mi končí menštruácia bol opäť pozitívny. Alebo to môže byť len nejaká hormonálna nerovnováha. Nechápem tomu ešte nikdy sa mi to nestalo predtým. Ešte dodám že som mala pred menštruáciou zápal vaječníkov.
Pôjdem k lekárovi len ma zaujíma či to mala niektorá z vás podobne a či je vôbec možné mať takúto silnú bolestivú menštruáciu a zároveň byť tehotná .
Ďakujem za odpovede.

veronikaszabova
14. feb 2023

Test silnie, ci bledne

autor
14. feb 2023

Stále rovnaký

p.j.jacky
14. feb 2023

Nepotratila ste ? Biochemické tehotenstvo ? Test môže ešte aj dva týždeň ukazovať pozitívne . Určite smer gyna .

miskamichalka
14. feb 2023

Takto som prekonala biochemické tehotenstvo. Silná menštruácia trvala 8 dní ( bežné mávam 5 dní). Gynekológ potvrdil skorý potrat a test mi ukázal pozitívne ešte aj 2 týždne po MS . Ale nemusí to byť váš prípad. Určite by som zašla na gynekologické vyšetrenie.

autor
14. feb 2023

Ďakujem za vaše skúsenosti

autor
14. feb 2023

Prosím Vás a ako gynekológ zistil že to bolo biochemické tehotenstvo. Z krvných testov?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre