Ahojte. Dosť často čítam vaše fóra a rozhodla som sa dnes zaregistrovať. Túto tému ste riešili veľa krát, ale nedá mi sa neopýtať. Robila som test 2dni pred Ms a vyšiel pozitívny. Dnes mi aktuálne mešká len 1 deň. Už som si urobila 3testy, ktoré boli pozitívne. Dnes som bola aj u Dr. ale na dome nič nevidel. Mám slabšie bolesti v podbrušku a trošku väčšie prsia. Bola by som rada keby som tehu, no nechcem si robiť zbytočné nádeje. Prosím vás o radu, o názor . Ďakujem.
@agacela ďakujem. Dlhšie sme sa s partnerom snažili no teraz sme to nechali na náhodu... Tak sa necháme prekvapiť 😏😇
@bambulienka25 príspevok sa nedá upraviť takže som bola na dome 😂🤣😇 SONE
@belllaa652 krv ti nebral kvôli hcg?
@belllaa652 tehotná ste 🥰len možno ste úplne na začiatku kde je to úplne minimálna šanca zachytiť na sone. Krv vám bral?
@zanetakovacsova nie krv mi nebral. Len mi povedal, že ak nedostanem ms, tak mám prísť po novom roku. Pol roka beriem duphaston kvôli pravidelnému cyklu, takže mi to chodí na čas. No nerada by som sa predčasne radovala. Ale dúfam ,že konečne budem mať bábo
Toto je krasne jasne pozitivny test. Na sone naozaj nemohol vidiet vobec nic, po novon romu urcite uz cosi bude. Teraz sa uz lwn twsit a cakat, gratulujem 😉❤️🍀
@veronice ďakujem, dúfam že máte pravdu 🙏😇
@belllaa652 verím tomu že tam už po novom roku niečo bude 🍀❤️
@belllaa652 ano si tehotna. Na sone nic nevidel, lebo v case sona bolo babo o velkosti buniek. Na sono sa chodi pokojne v 7-12tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sú tam dve čiarky ? Sú …
Neboj ono sa to ukáže 🙂 niekedy v začiatku ťažko niečo zachytiť na sone 🙂 drzim palce 🙂