Ahojky, včera mi vyšiel tehotenský test pozitívny, ale tá čiarka nebola taká silná ako kontrolná tak dnes som spravila ráno zas a tá čiarka bola dokonca slabšia než včera ..pekne ju bolo vidno, žiaden duch, len bola slabšia ..prečo je to tak?
Podľa mňa je rovnaká 🙂 nerob paniku, hcg stúpa kazdých 2-3 dni, tak by som otestovala zajtra / pozajtra 🙂 drzim palce 🙂
Podla mna tiez je rovnaka.
@matulik123456
@zenulkaaa ok, zak ďakujem za odpovede, ráno testnem zas..verím že je všetko v poriadku ♥️👌
Ak by slabla tak skor pojde o biochemicke tehotenstvo. Lepsie by bolo zajst na krv a poznat hodnotu hcg, ev aj viac krat s odstupom 2-3 dni aby sa vedelo ci a ako stupa
Tehotensky test odpoveda na jednu jedinu otazku, ci je HCG v moci. Ci stupa alebo klesa povedat nevie. Moze vyzerat slabsi, a skutocne byt a kludne to moze byt tym, ze si viac pila, ci bola v noci na Wc a moc je menj koncentrovany ako bol vcera...
Ja som mavala poobede a k veceru silnejsiu ciarku ako rano. Ciarky su rovnake podla mna, skus dalsi zajtra rovnakou znackou, zajtra by uz mala byt silnejsia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem či ten rozdiel vidno na foto, ale je to tak