Mala niektorá pozitívny test až po meškaní? Čítam všade 10dpo čiarky a strácam nádej.
Je pravda, že ťažko takto keďže muž je doma len cez víkend ale snažíme sa. Styk sme mali každý víkend keď bol doma. Posledná MS 10.07 a 23.07 som mala silné bolesti, myslela som si, že ovulácia a mohlo by sa zadariť ale test negatívny. Ak to bola ovulácia tak sa zrejme ne zasadilo, test by to už ukázal..
Mohla byť šanca, že to nie je ovulácia a tá nastala neskôr - test ešte neukázal?
Vždy som si robila testy pred meškaním ms a žiaden stres som nikdy nepočítali, sú rôzne testy s rôznou citlivosťou. A vždy mi ešte pred MS ukázalo a aj som tehotná bola.
Ja som vzdy testovala az po meskani. Je zbytocne to riesit skor, lebo ms moze dojst. Nedavala by som na bolesti bruska, prs, unavu, to moze byt aj pms.
Ja som testovala aj pred aj po. Pozitivny som mala az ked mi menstruacia meskala par dni...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nikdy som si nerobila test pred meškaním ms, vždy aspoň 5 dní meškania 🤷♀️a vždy boli koľajnice. Potom sú z toho zbytočne stresy. Za celý život som si robila 3 tehu testy, 3x vyšli pozitívne, viac som neriešila testovanie, rovno som čakala na návštevu dr. Viem, že dievčatá co sa snažia alebo majú zdravotné komplikácie kde je treba hneď na začiatku nasadiť liečbu testujú skôr ale to mi tiež príde len ako zbytočné stresovanie lebo tých 5 dní podľa mňa hore dole 😏