Ahojte som dnes je tyzden co mi meska ms robila som si test a bol pozitivnyn. Ale nemam vobec ziadne priznaky nic mi neni ani prsia sa mi nezvecsili ma niekto take skusenosti ?? Kedy sa to zacne prsia a nevolnosti vdaka 😉 🙂
@denamir krčok som nekontrovala, ani neviem ako na to a príznaky som okrem vynechanej menštruácie nemala, bruško mi začalo rásť až v 5 mesiaci, nevolnosti a ani prsia nerástli, tie sa len naliali mliekom po pôrode, celé tehotenstvo aj pôrod bezproblémové, tak si to užívaj a nehľadaj niečo zlé
ked som si robila test nemala som žiadne príznaky,priznaky sa dostavovali postupne asi v 5tt ma začali bolieť prsia a zle mi bolo okolo 6tt.
ja nemala cele tehu ziadne priznaky ani brucho 😀 az na konci...hahahha
bud rada ze nemas nevolnosti ... do 6 tyzdna ani ja som necitila ze som tehotna akurat som mala pozitivny test ... nevolnosti ma neobisli a este donedavna mi bolo zle ... to mozno pride neskor
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@denamir nemusis mat ziadne priznaky,kazde tehotenstvo je ine rovnako ako organizmus kazdej zeny je iny,niektora ma priznaky,ina nie. Ja som prve dve tehotenstva ani nevedela ze som tehotna,iba brucho mi rastlo😀. Pri tretom som sa natrapila riadne so zvracanim. A blahozelam🙂