Pozitívny test a prichádzajúca menštruácia

8. sep 2023

Ahojte uz zhruba 3 dni pred MS som sa citila velmi zvlastne, po prvy krat v zivote uplne inak. Snazime sa o dietatko, tak som si urobila test aj ked to bolo skor. Test vysiel pozitivny. Zajtra je datum mojej ocakavanej MS, ale test dnes rano bol uplne krasne jasne citatelny- pozitivny, no teraz ku veceru ma prekvapil nejaky biely vytok vo vacsom mnozstve a “zapacha” ako menstruacny/menstruacna krv. Na gatkach som si nasla biele flaky od vytoku a ked sa utriem, tak citim ten jemny zapach ako pri menstruacii. Krv ani spinenie nemam zatial ziadne. Neviete mi prosim povedat, ci sa to niekomu stalo? Je to normalne alebo sa nemam este tesit?

Hlupe komentare si odpustite prosim, nepotrebujem sa stresovat alebo byt zbytocne smutna. Dakujem.

anjelicek26
8. sep 2023

To ti nikto nepovie, tie prve tyzdne su vrtkave... oddychuj, relaxuj, ver proste malemu, ze je zdrave a ze to zvladne... ten kremovy vytok na zaciatku tehu uzatvara krcok a tvori hlienovu zatku, je to normalna vec...

autor
8. sep 2023

@anjelicek26 dakujem krasne za reakciu, a je to aj taky mierne zapachajuci vytok? Lebo to ze je bezny taky biely kremovy vytok tak to viem len ten “menstruacný” zapach ma prekvapil.

autor
8. sep 2023

@anjelicek26 a snazim sa oddychovat, len praca mi to prave komplikuje :( vcera som sla 7 hodin autom na sluzobnu cestu a zajtra zas, dufam ze to nic nezhorsi :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre