Poprosim vás o radu pred 2 dňami som si robila tehotenský test ktorý bol pozitívny dnes som si spravila ďalší a tiež bol pozitívny bola som u gynekológa ale nevidel na sone nič ešte predpokladám že som 4tt v tehu môže to byť ? Ďakujem za každu radu
@erika2022 ahoj, objednal ta aj na dalsi termin? takto skoro este nic nevidno, drzim ti palce🙂
Mňa takto isto poslal domov,že uvidíme o dva týždne či sa tam niečo ukáže a ukázalo sa 🙂 pred týždňom mala 1,5roka 💕
To je ešte skoro. Ja som bola asi až v 8tt a bolo už aj srdiečko.
Baby chcem sa opýtať pretim si robila testy boli pozitívne tak som sa obiednala ku doktorke test bol pozitívny na šibe nebolo nič a keď si robím doma testy ja opakovanie sú negatívne teraz som zmetena stoho ale pritom menštruáciu nemam
@viktoria232 chybny pozitivny test? Treba pozriet hcg z krvi aka je hodnota...
@floki1994 pretim mi vyšli tieto
Doktorka ma obiednala tam vyšetrenie tiež pozitívny ale na ultrazvuku nič nebolo
Hneď potom som si ja spravila testy a boli negatívne
@viktoria232 Toto budú asi ovulačné nie tehotenské testy.
@krevet86 no ale u doktora mi tiež vyšiel pozitívny test ??
@viktoria232 vsak ale toto nie su tehotenske testy nie?
@floki1994 sú to tehotenské testy hneď po tomto som sa obiednala ku doktorke a ten mi robil tiež testy a tie vyšli pozitívne poslal ma na ultrazvuk a tam nebolo nič vydno zobral mi aj krv a som obiednana zas na opakovaný ultrazvuk nakoľko je možné že som tehotná krajšie ako sme to vypočítali a preto nieje vydno ešte nič
Včera som si zas robila test vyšiel negatív dneska som robila zase dve a vyšlo toto
@viktoria232 Na tehotenských testoch je označenie Hcg na ovulačných LH. Ale áno možno je skoro a preto nie je nič vidno. Ovulačné testy bývajú pozitívne aj v prípade tehotenstva. Uvidíš na ďalšom ultrazvuku.
@viktoria232 to môže byť mimomaternicove. Ja som mala doma pozitivne ale začala som trochu spinnt, tak som šla k Dr, nič nevidela na Sone, robila mi test, ten tiež pozitivny, o 2 dní na pohotovosti bol už negativny ale hcg sa mi zvysovalo. A na Sone stále nič, mesiac ma kontrolovali, potom mi pichli injekciu na vylucenie plodu
@viktoria232 Tak podľa digitálneho by si mala byť tehotná,už len počkať na potvrdenie podľa sona. Skôr či neskôr sa tam to bábo ukáže 😊
@viktoria232 tak tehotna si...otazne je ci sa na sone nieco ukaze alebo ide o mimomaternicove...ja ked som mala 2-3 na clearblue uz bolo na sone vidno...neostava nic ine len pockat
Už som stoho zmetena celá takže si musím len počkať
@viktoria232 ahoj ako si dopadla ? Mne teraz clearblue digitalny ukazuje 2-3 tyzdne aj palickove mam pozitivne včera som bola u doktorky a nič tam nevidela vraj .Ďakujem.
Ahojte
Môžem sa vás niečo Opýtať?
8mesiac som mala menzes 15 steho
Atentok Mesiac Vôbec Nič
Vyšli Mi 3krat Pozitivne Testy ....Dnes som bola U Ginekologa A Na Sone nič Nevidel 🥲Mohli by ste my prosím Poradiť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erika2022 to este nemohol nic vidiet, tak cca okolo 8tt