Prajem dobrý večer,
vopred sa ospravedlňujem, ak vám táto téma príde zbytočná, no mám momentálne vo všetkom riadny hokej a tak beriem každý pohľad na moju situáciu ;) ...nájde sa tu niekto kto ma podobnú skúsenosť? ... MS 4dni meškala, urobila som si test, na ktorom sa ukázal duch .. no po 4 dňoch prišla MS ...v deň keď prišla, som si ráno robila ešte ďalší test, ktorý vyšiel rovnako pozitívne s duchom a neskôr počas dňa prišla MS ... čo si mám o tom myslieť? :/ ... ešte len v decembri sme si s manželom povedali, že tomu dáme voľný priebeh, už bez "ochrany" ...môže tá MS znamenať len to, že je prípadne tehotenstvo úplne na začiatku v rannom štádiu? ... na nete som našla veľa článkov o tom, že MS v prvých mesiacoch je normálna ... no ma niekto reálnu skúsenosť? ... kedy by som si to mala zase testnúť? predpokladám, že po skončení MS, no na MK som sa dočítala, že niektoré nedočkavé testovali aj počas, len neviem či to nie je zbytočne ... Ďakujem za Váš čas 🙂 ako aj za prípadné reakcie ... Pekný zvyšok večera.
osobnu skusenost nemam ale moja naj kamaratka mala menzes velmi slaby prve 3 mesiace, na tvojom mieste by som s testom pockala po skonceni MS , drzim palec nech sa podari
Ťažko povedať, či je to krvacanie pri imolantacii vajíčka, alebo biochemické tehotenstvo. Ak ide o tehotenstvo, postupne by mala ciarka silniet. Urob
po skončení menzesu, ak bude test negatívny, tak bohužiaľ šlo o biochemicke, jednoducho sa zárodok nechytil, menzes meskal, ale tam to aj skončilo. Veľa, tehotenstiev tak skončí, skôr ako vôbec žena si uvedomí, že došlo k oplodneniu, pretože to berie ako oneskorený menzes.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže to byť aj ms, môže to byť aj potrat žiaľ. Viac ti asi napovie lekár.