Ahojte, chcem sa spýtať, s partnerom sme mali nechránený pohlavný styk.. Vyše 2 týždňov mi je zle, častejšie chodím na wc, veľmi často bývam unavená, mám na liate prsníky..spravila som si test no vyšiel negatívny, o par dní som si spravila krvný test a na tom boli 2 čiarky, druhá bolo vidieť tak slabšie.. 4 dni na to som začala krvácať akokeby sa mi spustil menzes ktorý som v tých dňoch aj tak očakávala.. Po skončení krvácania som si znovu spravila test, boli tam opäť 2 čiarky druhá slabšie viditeľná, na ďalší deň som si spravila opäť test a tá druhá čiarka ako keby mizla postupne z toho testu pretože bola vidno už len tak napoly.. ... Je možné že som tehotná alebo čo sa deje?
Domaci krvny tehotensky test? Kazdopadne... ak si bola tehotna - a test teraz slabne, tak sa bohuzial neudrzalo a menstruacia prisla v termine alebo tesne po nom... stava sa to velmi casto... mrzi ma to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Úplne bežné biochemické tehotenstvo