Ahojte, chcem sa spýtať, s partnerom sme mali nechránený pohlavný styk.. Vyše 2 týždňov mi je zle, častejšie chodím na wc, veľmi často bývam unavená, mám na liate prsníky..spravila som si test no vyšiel negatívny, o par dní som si spravila krvný test a na tom boli 2 čiarky, druhá bolo vidieť tak slabšie.. 4 dni na to som začala krvácať akokeby sa mi spustil menzes ktorý som v tých dňoch aj tak očakávala.. Po skončení krvácania som si znovu spravila test, boli tam opäť 2 čiarky druhá slabšie viditeľná, na ďalší deň som si spravila opäť test a tá druhá čiarka ako keby mizla postupne z toho testu pretože bola vidno už len tak napoly.. ... Je možné že som tehotná alebo čo sa deje?
Biochemické tehotenstvo..keby si nerobila test ani nevieš,že si bola “tehotná”..testy treba robiť v deň meškajúcej ms ak nie neskor..treba si sledovať cyklus,ovulaciu a potom si budeš na istom kedy testovať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimib_21 Veď si už jednu diskusiu napísala 🤦.
Bolo biochemické tehotenstvo 😑.