Pozitívny test a menštruácia

lllperko
14. sep 2023

Ahojte,
Dnes sa mi stala taka zvlastnost, a mozno je to normalne, ja neviem. Rano mi vysiel pozitivny tehu test (jedna ciarka bola slabsia.. robila som si lebo sme sa pokusali o babo pred mesiacom) a poobede som dostala kramy, normalne v termine, nechapem. Zazili ste to uz niektora?

betulinka1
14. sep 2023

@lllperko jasne. Dva mesiace som mala menzes. O tehu sa dozvedela v 11 tyzdni. Normalne to nie je ale stava sa.

jana0215
14. sep 2023

@lllperko ak je to silná regulérna menštruácia, môže sa jednať o biochemické tehotenstvo - embryo sa dobre neuhniezdilo a odíde samé. Čo som pozerala, tak asi 30% tehotenstiev takto končí a možno aj viac, lebo ženy, ktoré si test nespravia o ňom ani nevedia... kiež by to nebol tvoj prípad. Sú tehotenstvá, ktoré aj napriek krvácaniu prosperovali. Keď ti ms skončí, sprav si ďalší test a uvidíš, na čom si.

A teda áno, ja som to zažila a testy začali slabnúť.

darling111
15. sep 2023

Ae môže to byť aj biochemické tehotenstvo... zažila som 3 také. 1 deň pozitívny test, a ešte večer krámy a bolo po tom...testy potom negativne

lllperko
autor
16. sep 2023

Hm:/ no robila som si testy 24 a 48h po tom, co mi vysiel pozitivny, a obe boli negativne uz

jana0215
16. sep 2023

@lllperko mrzí ma to... držím palce, nech sú tam čoskoro opäť // a už tam zostanú.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre