Ahoj baby. Mam otazocku. Uz tyzden mam pocit,ze by som mohla byt tehotna. Lenze dnes prisla ms a zaroven vysiel pozitivny test. Moja otazka znie,mohla ms nejako skreslit vysledok testu? Alebo aj to,ze pokaslievam? Dakujem za radu.
A krvacas silno alebo len spinis ? Slabucko .. skôr ako len výtok
Ms mam slabsiu ako zvyknem mat
Skôr si myslím.ze išlo o biochemické tehotenstvo...hypoteticky: keby si si plánovala urobiť test napr.zajtra ráno a dnes dostaneš,už vôbec neriesis,či si bola v tom alebo nie...
Menzes moze byt aj pocas prvych mesiacov tehotenstva. Je to skor vynimocne, ale stáva sa.
Moja suseda mala tri mesiace normálny menzes a to už bola tehotná, takže stať sa môže čokoľvek. Ale u mňa to žiaľ tiež znamenalo potrat
ako ja by som si zasla normalne na pohotovost. vies, ked mas teda aj tie bolesti, tak tazko povedat co to moze byt. daj prosim ta vediet, ci si tam bola
To vobec nevyzera na pozitivny test
Opak pozitivneho je negativny
Zbytocna debata, mozno si bola tehotna a neuchytilo sa. Alebo si a nieco prasklo. Mozme tu len teoretizovat
Je to mozne, ze si tehotna a mas aj ms. Niektore zeny to tak jednoducho maju. No ked ti skonci ms, skus si spravit este jeden testik.
Pockaj este a uvidis ci budes este krvacat.Skus si urobit potom test ci je slabsi al.silnejsi.ja som krvacala aj pri uhniezdovani aj tri mesiace po otehotneni pri vsetkych troch detoch.Pri jednom tehotenstve som nespinila a nakoniec som potratila.Doktor aj tak asi vela neuvidi a test je pozitivny ale tie tiez niesu vzdy 100%
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivanusko prikladam aj foto testu