Pozitívny test a krvácanie. Poraďte mi

Potrebujem radu. Menstruacia mi meskala 9 dni. Urobila som si dve testy ktore su asi pozitivne. Na 9.den meskania som zacala krvacat-ako pri menstruacii, ziadne bolesti, mierne krvacanie. Dnes pocas tej 'menstruacie, som si urobila test a je negativny. V pondelok som objednana ku gynekologovi. Myslite ze je to oneskorena menstruacia alebo sa mam bat niecoho vazneho? Druhe sme neplanovali,ale urcite by som ho prijala.

lilyianka
7. dec 2017

@kretacyprus060192 mohlo ist o biochemicke tehotenstvo

kretacyprus060192
autor
7. dec 2017

@kretacyprus060192 Este som zabudla dodat ze vyse dvoch tyzdnou mam citlive prsia na dotyk-bolia ma a ked si stlacim prsnik vytecie mi trosicku priesvitnej tekutiny. Pred par dnami som bola na usg prsnikou a vsetko je v poriadku.

kretacyprus060192
autor
7. dec 2017

lilyianka mala by som to riesit s dr alebo to nechat tak? Co s tym ak to bolo toto o com pises?

lilyianka
7. dec 2017

@kretacyprus060192 ak ide o biochemicke, to netreba riesit...plod sa proste neudrzal a s menzesom odisiel...
O tej tekutine z prsnika si hovorila lekarovi?

kretacyprus060192
autor
7. dec 2017

lilyianka nie o tej tekutine z prsnika som dr na tom usg nehovorila. Nato som prisla po tom ako som si urobuila testy a boleli ma prsia. Nevim co mi to napadlo stlacit si prsnik....ale je to pri silnejsom stlaceni a uplne malinko tej cirej tekutiny.

lilyianka
7. dec 2017

@kretacyprus060192 pre pokoj v dusi chod k lekarovi a urcite tie prsia spomen

paloma76
7. dec 2017

Ja by som si este v nedelu urobila dalsi test. Ak bude pozitivny,tak si teho😉. Mierne krvacanie moze byt v prvych dnoch teho. Drzim palce. Ale na gyndu chod urcite,mali by ti zobrat krvicku a tak by si to mala jasne co a ako na 100%.

hettinka
7. dec 2017

@kretacyprus060192 mne sa to stalo 2x v priebehu pol roka. Tehotna som nakoniec nebola, na sono už nič nebolo vidieť. Takze asi portrét vo veľmi skorom štádiu. Medzičasom už mame zdravého syna.

janapompova
9. mar 2021

@kretacyprus060192 ako si dopadla na koniec ??

kretacyprus060192
autor
9. mar 2021

@janapompova biochemické tehotenstvo. Krvácala som 10 dní ako pri menštruácii, ale bolo to úplne iné,úplne bez bolesti a farby od bielej po skoro čiernu. Z krvného rozboru zistil dr že biochemické tehotenstvo....

janapompova
9. mar 2021

@kretacyprus060192 to ma mrzí .som tak isto zmetena už vyše 3 týždň mám tiež ten výtok, dnes som bola u dr na ultrazvuku nič nebolo vidno od poslednej menštruácii som 4+3tt .mám aj bolesti pod bruchom kríže má bolia občas vraciam kyselinu,prsia sa mi zväčšili o jedno číslo som nafúknutá každý mi to vraví aj .bábätko neplánujeme ale ak by bolo tak samozrejme si nechám

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre