Pozitívny test a krvácanie

domini3a1999
9. júl 2024

Ahojte chcela by som vedieť či sa niektorá Vás stretla s niečím podobným. 10.6 som mala normálnu menštruáciu len trvala nejaké 4 dni. A po týždni som mala nutkanie si spraviť tehu test ktorý bol pozitívny po 4 dňoch som si spravila clearblue ktorý bol tiež pozitívny 1+2 týždne. A teraz 6.7 som z ničoho nič začala krvácať tak som išla na pohotovosť s tým že vylúčili mimomaternicové tehotenstvo. Ale tiež povedali že je ešte skoro potvrdiť tehotenstvo. Vychádza to na menstruačne obdobie. Kontrolu u doktora mám až budúci týždeň v pondelok, tak som si dneska znova spravila tehu test ktorý bol negatívny. Mám sa zmieriť s tým že sa to tento krát nepodarilo?

a menštruačné

domka222
9. júl 2024

Podľa mňa biochemické, kde si dostala ms,ale zostatok hormónu hcg ti test ešte zachytil a teraz ti už prišla normálna ms

nisia
9. júl 2024

@domini3a1999 tiez si myslim ze biochemicke. Casto sa ani nezisti lebo skonci skor ako zacne. Treba sa testovat ak nepride MS inak to byva sklamanie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre