Pozitívny test a krvácanie

elisabetha_2
13. sep 2023

Ahojte, prosím vás o radu. Posledný menzes som mala 29.augusta, 3.sep pohlavný styk. 7.septembra som začala špiniť. Krvácanie sa odvtedy nezastavilo. Včera 12.sep som si urobila 2 testy po obede a boli pozitívne. Dnes ráno taktiež dva a boli pozitívne. Môžem byť tehotná? Plodné dni mávam až 18 deň. O babätko sa snažíme dva roky. Dlhšie som trpela na anovulaciu. Menštruáciu by som mala dostať až o dva týždne. Môžem otehotnieť takto skoro? Prečo sú testy pozitívne ak by nešlo o tehotenstvo? Na kontrole som bola pred dvoma mesiacmi a všetko bolo v poriadku, žiadne cysty a podobne. Nič ma neboli nič sa mi nerobí. Len krvácanie nechce prestať. Doktorka mi neodpisuje, nedvíha. Prosím o radu. Čo robiť. Mám ísť na pohotovosť? Ďakujem

ivkav5
13. sep 2023

@elisabetha_2 určite choď hneď na pohovosť

andrejka1974
13. sep 2023

@elisabetha_2 určite choď na pohotovosť

anjelicek26
13. sep 2023

Ano pohotovost.

bolarazjedna
13. sep 2023

Určite si tehotná, ak 4 testy más pozitívne. Skôr si myslím, že 29.8.uz si nemala menzes, ale krvacanie popri tehotenstve, a otehotnela si z predošlého cyklu, inak tie testy by si nemala pozitívne.
Určite by ťa mal vidieť lekár čím skôr, prečo iba voláš, píšeš gynekológovi, prečo už nesedíš v čakárni? Ísť na pohotovosť s týždňovým krvácaním počas pracovnej doby je tak trocha zneužitie nemocničného systému a pohotovosti. Samozrejme, ak tvoj lekár nepracuje a nemá uvedené, kto ho zastupuje, tak nič ti neostáva, ako ísť na pohotovosť, ale nemala by zo byt prvá voľba.
Držím palce, aby tehotenstvo bolo prosperujuce a krvácanie sa zastavilo!

elisabetha_2
autor
13. sep 2023

Ďakujem krásne. Už som bola na pohotovosti. Zobrali mi krv nič nepovedali a teraz čakám na výsledky.

ivkav5
13. sep 2023

@elisabetha_2 držim veľmi palce, nech všetko dobre dopadne…daj vedieť, ako si pochodila

melany_y
13. sep 2023

Držím palce 🙏

elisabetha_2
autor
13. sep 2023

Ďakujem krásne. HCG my vyšlo nízke. Mám prísť ešte zajtra ráno znova na odbery kde sa uvidí či HCG hladina stúpa alebo klesá. A uvidí sa čo dalej. Nič viac mi doktorka nepovedala aby ma zbytočne nezavádzala. Avšak som na nervy. povedala mi ešte že tehotná môžem byť aj z minulého mesiaca. Čo by ma vôbec nenapadlo kedže menzes bol taky silny ako vždy bolesti, krče atd.

nemenovana1999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre