Ahojte, dnes som 10DPO a mala som dnes ráno takýto test. Bolia ma prsia inak nič. Čo si o teste myslíte ? Je na mieste si myslieť, že sa podarilo ? Prikladám foto tesne po urobeni a zaschnutí.
Dnes je aj posledný deň čo mám brať duphsaton, volali by ste lekárovi aby Vám ho znova predpísal na udržanie ? Bojím sa, že ak ho zajtra vysadím, príde ms a tehotenstvo sa znova nepodarí 🥺
Ďakujem !
Ako pise kocka vyssie, pravdepodobne sa podarilo, treba brat duphaston dalej, urcite nevysadzaj.
Zatiaľ ešte zo dva dni užívaj a potom skus test znova ci čiarka silne a ak áno zavolaj lekárovi ohľadom uzivania
@sense Dnes mám poslednú tabletku na večer :( musím ho dnes stihnúť aby mi ho predpísal, snáď s tým nebude mať problém
@domcavesel alebo obvodny, na par dni nebude mat problem pomoct a vypisat par tabletiek.
Ano ber ho dalej👌🏻 volaj gynekolovi
A gratulujem😊
@anjelicek26 ďakujem, už som mu volala a objednal má zajtra na kontrolu o 12stej, tabletky však beriem vždy ráno o 6. Myslíte, že nebude problém keď túto jednu vynechám a keď mi ich zajtra predpíše si dám prvú tabletku až poobede ? Možno hlúpa otázka ale pre istotu
@domcavesel ja ti neviem, ja by som bola vystresovana na maximum a skusila niekde pozhanat, v snazilkovskej skupine ich ma kopa zien a urcite aj z tvojho mesta, alebo cez obvodneho...ten pokles progesteronu v prvych dnoch tehu je pekne na nic.
@anjelicek26 ďakujem, pre istotu som napísala do skupiny nášho mesta a tiež poslala aj elektronickú žiadosť o recept s vysvetlením. Tak dúfam že sa k nemu dostanem 🤞🏼
@anjelicek26 tak mi ho našťastie predpísal, hneď dnes pôjdem vytiahnuť, som spokojnejšia a zajtra na kontrolu 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domcavesel určite volaj Dr aby si ho uzivala dalej