Pozitívny test a bolesť hlavy

lenik98
2. aug 2022

Ahojte, dneska sa ku vam prihovaram s pozitivnejsim textom. Ide o to, ze v nedelu/vcera som cakala menzes no ten nikde. Vo stvrtok poobede ma ale ze neskutocne bolelo v krizoch, nemohla som si lahnut, sadnut a ani stat. Robim kadernicku tak som myslela ze tazsi den v praci. No do soboty boli bolesti silnejsie a tak isto aj bolesti brucha. (Stava sa mi to v priebehu extra silneho menzesu) sex v tomto cykle sme mali iba 1x a to 19.7. v Taliansku na dovolenke. V sobotu vecer som si urobila zo zvedavosti test a bola tam taka polovicne silna ciarka. Tak som to brala pozitivnejsie. No a vcera poobede a dnes vecer uz total silne kolajnice - v case menzesu. Pisem sem preto lebo dneska ma fakt silno boli hlava, vsetci mi lezu na nervy a vsade citim rezne. 😀 Akokeby vsetci robili rezne, nechapem. Navyse ten chrbat vobec neustupuje. 🤷Hlava mi ide vybuchnut takze cochvila zaspim ale podelte sa so mnou o vase podobne pribehy uz takto v skorom termine. Je to okej?
PS: velmi dufam ze toto donosim :( drzim si tajomstvo aj príznaky sama pre seba

Ahojteeeee

nika11103
2. aug 2022

Zlata 😅 nijak moc ti neporadím ale pobavili má tie rezne ja som si spomenula na seba ja som zas vsade cítila salám 😅😅😅😅 ľudia na mna kukali či nejsom sisi😀 držím palce nech všetko dobre dopadne 😘

kingi111
3. aug 2022

@lenik98 ahoj. Aj ja casto mavam bolesti hlavy, paralen si mozes dat. Tiez som citila vsade maso, a smrad 😁. Gratulujem ti potichucku

kika8838
5. aug 2022

@lenik98 ahoj, podobný príbeh mám. Tak nečakane, čakane 😂🙈, tiež som otehotnela. (chcela som súrodenca pre malú). Tiež iba raz sa stalo úplne prvý deň ovulacie, vôbec som si nemyslela, že len tak ľahko sa to môže stať. No ja už asi 5 deň som cítila zahniezdenie🙉, som mužovi aj hovorila, 😂, ale on si myslel že srandujem a ja som to brala s rezervou, čakala som či menzes dostanem alebo nie. Keď 1.deň meškal, už som to vedela na 100 %, aj pri prvom som vedela, citila skôr ako som si robila test. No tak som vytiahla test, ktorý mal expiraciu februar 2022😂,že idem vyskúšať, hneď 2 čiarky, ale som si išla kúpiť radšej ďalší, aj ten rovnako, takže tak. A hlava ma tiež boli každý deň, pred 3 dňami som mala silnú migrénu aj v noci😔. Ps:mám nafuknute brucho ako balón 😅, nikde nič a som guľatá 😂.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre