Pozitívny test a biochemické tehotenstvo

29. mar 2022

Ahojte! Mozem mat kolajnice na tehu teste v deň MS a napriek tomu prezit biochemicke tehu? testy mi silneju postupne kazdy 2. den, zatial mi nezoslabol ani raz ale aj tak sa obavam, co ak. vdaka

pininka1
29. mar 2022

A krvacas alebo mas nejaky dovod na biochemicke? Viem ze niektore baby mali aj po potrate este dve ciarky, ale potom slabli. Mna poslala na krv lekarka kedze sa jej nezdalo nieco a hcg islo stale nizsie, az som zacala krvacat a bolo po vsetkom. Nezabudaj ze stres skodi najviac.

autor
29. mar 2022

@pininka1 nie nekrvacam, okolnosti nasvedcujuz ze je vsetko ok ale predsa mam v sebe strach. pokusame sa uz 2 roky a presla som si ducharinami a biochemkou 2x ale teraz mam riadne kolajnice uz 2 den tak mam trocha strach, ci neprida mrcha

stastna17
29. mar 2022

v prve dni, mesiace sa vyvija dietatu mozog, takze ti odporucam sa ukludnit.

pininka1
29. mar 2022

Ja to dobre poznam,.po prvom potrate som sa sledovala neskutocne, tri mesiace som chodila kazdu chvilu pozerat na zachod ci nekrvacam. Ale ozaj to chxe klud kvoli babu.

julie19
29. mar 2022

Nestresuj sa zbytočne, ja viem klasická trápna fráza čo ti vôbec nepomôže keď už sa stresujes z toho 2 roky …ale ver mi, neovplyvnis to ani keď budeš čiarky hipnotizovat …zažila som biochemické kde boli čiarky riadne tmavé koľajnice a začala som krvácať asi po týždňovom meškaní a tiež to doktorka označila za biochemické (Hcg cez 1000) 🤷‍♀️ Na druhej strane mám doma 17 mesačnú dcérku ktorá bola oveľa slabšia čiarka 😅 a je tu a je to riadne živé striebro… teraz sa pokúšame o druhé a veru nejde to tak lahko takže verim ze sa veľmi sústredia na to aby to vyšlo ale naozaj, skús sa niečím zabaviť a trošku zrelaxovať ak sa ti dá🙏

marianarem
29. mar 2022

Je prirodzene, ze mas strach. Mne prve tehotenstvo nevyslo a k druhemu, aby som sa vyhla neustalej uzkosti z niecoho, som sa postavila realisticky - moze nedopadnut dobre, bude mi velmi smutno, ale prezijem to tak ako predtym. Snazila som sa venovat prijemnym veciam, nepotlacat myslienky, ale skor ich upnut na nieco ine. Ono je to cele tehotenstvo nieco - najprv ci tam vobec nieco je, potom ci sa udrzi, potom genetika, morfologia, potom ci nebude predcasny porod...a pokracuje to po narodeni 🙂 Takze najlepsie je uz teraz si najst nejaky sposob prace so strachom. Ale nie taky, ze nesmies ho mat, lebo uskodis babatku. To je dalsi stres. Nieco realistickejsie.

miskanathan
30. mar 2022

Naozaj daj sa do kludu. Ano vsetky ktore sme si presli potratom, ta obava tam bude vzdy, cele tehu. Chpem ta, prezila som si to 5x, nie len biochemko, aj MA v 10tt. Drzim palceky, verim, ze je vsetko v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre