Pozitívny test 6 dní pred menštruáciou

26. máj 2023

Ahojte. Snažíme sa cca od januára o bábo a pred týždňom má veľmi začali boliet prsia. Momentálne mám 6 dní do menštruácie a len tak zo srandy som si spravila okolo 17:30 test a vyšiel mi pozitívny. Spravila som si ďalšie dva či nebol chybný a vyšli rovnako. Stretla sa s tým Prosím nejaká, že mala pozitívne testy pred príchodom menštruácie ?? Ďakujem

autor
26. máj 2023
saska.j
26. máj 2023

Ja som mala pred ms pozitivny

sense
26. máj 2023

Tak zrejme si mala skorej ovuláciu, a možno dvojicky

autor
26. máj 2023

@saska.j a všetko Ok? Kedy ísť v tomto prípade k lekárovi ? Vôbec teda netuším kedy prebehla ovulacia. Tu na MK som sa Dočítala že pred príchodom menštruácie pozitívny test môže znamenať dvojičky :D

dlucy
26. máj 2023

Ja som mala vzdy pred prichodom MS pozitivne testy. Ale hej moze byt silnejsi ak cakas dvojicky.

anjelicek26
26. máj 2023

- dvojicky
- ovulacia sa posunula riadne dopredu

Jedna aj druha moznost je mozna, gratulujem kazdopadne, zvysok uvidis na sone.

saska.j
26. máj 2023

Všetko bolo ok a je z toho len jeden betar 🙂

floki1994
26. máj 2023

Jasne moze byt...k lekarovi si zavolaj az ked bude meskat MS (aby nahodou este neprisla -nechcem strasit ale som realistka) a on ti da termin tych 6-8 tyzdnov od zaciatku poslednej MS 🙂 drzim palce

lujza_
26. máj 2023

Ahoj, ja som mala pri každom tehotenstve už 4-5 dni pred MS pozitívny test , a teda našťastie dvojičky nemám žiadne 😀 u mňa to asi bolo tou skoršou ovuláciou

as1184
26. máj 2023

Ja som si robila 2 dni pred očakávanou menštr., test mi vyšiel pozitívny a momentálne som už 34tt🙏❤️ takže môže byt a tvoje su jasne pozitívne👍 gynekologovi som volala v deň keď mi mali prísť, že mám pozitivne testy, zavolal ma na krv hcg spraviť

jazula
26. máj 2023

Ja som mala v deň očakávanej menštruácie už silné koľajnice, takze určite by bol test pozitívny už pár dní pred ňou. Všetko ok a jedno bábo narodené 2 dni pred termínom podľa poslednej menštruácie 🙂.

feba8284
26. máj 2023

Ja som mala pozitivny 10 dni pred MS a dvojičky to neboli.

sono2
26. máj 2023

Jasne, keď máš vysoké hcg kľudne aj ja som mala

veruska00
26. máj 2023

Aj ja som mala presne týždeň pred MS pozitivny test a neboli to dvojičky 😊držím ti palce 😊

mysiacik28
26. máj 2023

Zo srandy sa teda robia rozne veci. Ale testovat zo srandy? Boze zeny. Kazdej je jasne, ze si jednoducho bola nedockava a je to ok. Ale pisat, ze zo srandy… co je na tom prosim ta srandovne? 🙂

kessica87
27. máj 2023

Ahoj GRATULUJEM TI a tieto mam všetky pred MS cca 5dní 😊😊😊 už len nech nam to všetko dobre dopadne 😊 ja som pravdepodobne 5TT

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre