Ahojte. Snažíme sa cca od januára o bábo a pred týždňom má veľmi začali boliet prsia. Momentálne mám 6 dní do menštruácie a len tak zo srandy som si spravila okolo 17:30 test a vyšiel mi pozitívny. Spravila som si ďalšie dva či nebol chybný a vyšli rovnako. Stretla sa s tým Prosím nejaká, že mala pozitívne testy pred príchodom menštruácie ?? Ďakujem
Ja som mala pred ms pozitivny
Tak zrejme si mala skorej ovuláciu, a možno dvojicky
@saska.j a všetko Ok? Kedy ísť v tomto prípade k lekárovi ? Vôbec teda netuším kedy prebehla ovulacia. Tu na MK som sa Dočítala že pred príchodom menštruácie pozitívny test môže znamenať dvojičky :D
Ja som mala vzdy pred prichodom MS pozitivne testy. Ale hej moze byt silnejsi ak cakas dvojicky.
- dvojicky
- ovulacia sa posunula riadne dopredu
Jedna aj druha moznost je mozna, gratulujem kazdopadne, zvysok uvidis na sone.
Všetko bolo ok a je z toho len jeden betar 🙂
Jasne moze byt...k lekarovi si zavolaj az ked bude meskat MS (aby nahodou este neprisla -nechcem strasit ale som realistka) a on ti da termin tych 6-8 tyzdnov od zaciatku poslednej MS 🙂 drzim palce
Ahoj, ja som mala pri každom tehotenstve už 4-5 dni pred MS pozitívny test , a teda našťastie dvojičky nemám žiadne 😀 u mňa to asi bolo tou skoršou ovuláciou
Ja som si robila 2 dni pred očakávanou menštr., test mi vyšiel pozitívny a momentálne som už 34tt🙏❤️ takže môže byt a tvoje su jasne pozitívne👍 gynekologovi som volala v deň keď mi mali prísť, že mám pozitivne testy, zavolal ma na krv hcg spraviť
Ja som mala v deň očakávanej menštruácie už silné koľajnice, takze určite by bol test pozitívny už pár dní pred ňou. Všetko ok a jedno bábo narodené 2 dni pred termínom podľa poslednej menštruácie 🙂.
Ja som mala pozitivny 10 dni pred MS a dvojičky to neboli.
Jasne, keď máš vysoké hcg kľudne aj ja som mala
Aj ja som mala presne týždeň pred MS pozitivny test a neboli to dvojičky 😊držím ti palce 😊
Zo srandy sa teda robia rozne veci. Ale testovat zo srandy? Boze zeny. Kazdej je jasne, ze si jednoducho bola nedockava a je to ok. Ale pisat, ze zo srandy… co je na tom prosim ta srandovne? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.