Pozitívny test

gabriela198
22. jan 2024

Ahojte vedeli by ste mi povedať poslednú menzes som mala 19.12 ale slabú aj to len 3-4 dní malý sme pohlavný styk nechránený a neplánovane som otehotnela menzes mala prísť 15.1ktora neprišla tak som si zrobila test ktorý vyšiel pozitívny jeden a potom druhý digitálny ktorý vyšiel tiež pozitívne a bolo napísané na ňom 2+3 potom som išla k svojmu gynekológovi ale tam to ešte veľmi nič nevidel len nejaký vak a nevedel mi povedať či tam bolo jedno alebo viac lebo to bolo trochu vedscie ale nevedel či je to v maternici alebo mimomaternici neviete mi povedať či by to videl hneď na ultrazvuku alebo nie. Bojím sa aby to nebolo mimomaternice.

colsami
22. jan 2024

Je to este velmi skoro, v takom obdobi niekedy este ani len ten vak nemusi byt vidiet. Takze este chvilu pockaj a bude vsetko jasnejsie.

gabriela198
autor
22. jan 2024

@colsami Iba mi povedal že je to začínajúca gravidita o týždeň aj dva dni mám ísť na kontrolu ale pobolievaju má kríze je to v poriadku a test ukázal 2+3ako to mám chápať lebo ani on mi k tomu viac nič nepovedal

colsami
22. jan 2024

@gabriela198 ani Ti k tomu nemal co viac povedat. Presne to co povedal sa deje. Ze je to zacinajuca gravidita, este je velmi skoro a mas prist na dalsiu kontrolu neskor.

cookie29
22. jan 2024

K lekarovi sa chodi okolo 8tt, ked uz nieco vidno a eventualne sa da potvrdit aj akcia srdiecka. Skor to nema zmysel, pokial nemas nejaky problem.
Preco si tam vastne sla?
A dost dobre nerozumiem, ak lekar videl gestacny vacok, tak musel vidiet ci je alebo nie je v maternici?

gabriela198
autor
22. jan 2024

@cookie29 to ešte nevedel že koľko je dnuka jedno alebo dva to mi ešte nevedel nič k tomu povedat

rachel36a
22. jan 2024

@gabriela198 vsak ked videl gestacny vak, tak je to v maternici a nie mimomaternicove...ci sa vyvinie aj plod vo vaku uvidis na dalsej komtrole

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre