Ahojte baby,
Chcem sa Vás opýtať.. mám takto pozitívny test 4 dni pred očakávanou MS. Je to vôbec možné, alebo skôr planý poplach ?
No toto plány poplach veru nebude. 👍👍
@koniarova viete pred rokom presne v tomto čase som potratila, a pred pár mesiacmi som síce mala pozitívný test, ale o trochu menej než teraz a nič z toho nakoniec nebolo… tak sa práve pýtam už tentokrát skúsenějších ❤️
@anonym12309 držím palce. Vyzerá to na tehotenstvo.❤️
Akú zn. testu máš? ... pokiaľ Pepino, tie zvyknú ukázať //, stačí, že kávu vypiješ.
@anonym12309
Toto není plány poplach isto 😄 gratulujem♥️ . Možno sú tam dve 😁
Staci, ked sa ti den dva posunula ovulka a mas to... jasne pozitivny...alebo su tam dve babatka...
@dzulli1980 Mamatest 10mlU/ml
@anjelicek26 ale zasa dajte pokoj s dvoma, bude stačiť jedno😂❤️
@anonym12309 Tak bude "bejby" ... gratulujem 🙂🍀❤
Drzim palce ;)
@anonym12309 ja som mala tiež štyri dni pred ms pozitívny 😊
@anjelicek26 ale vobec nemusia byt 2, ja som mala pozitivny test vzdy tak 10-11 dpo, co zodpoveda gak 4 dni pred ocakavanou MS. A vzdy bolo jedno.
@nevenka necháme sa prekvapit, hlavne at sa to konecne podarí tak ako má
@anonym12309 momentálne si tehotná. Evidentne sa niečo deje keď to nejde ďalej, si sa to neskúšala riešiť? Samozrejme, ja som mala 2 dni pred očakávanou koľajnice, ale vedela som už skôr, že to vyšlo.
Prajem aj tebe, nech to tentokrát vyjde.
Ja som tak mala 2dni pred ms. Trosku vyraznejsiu. Co zrejme o par dni budes mat aj ty.
@sono2 ak myslíš to čo som písala hore.. tak doktorka mi povedala, že ten potrat bol v poriadku lebo som brala antibiotika a aj antikoncepciu v tej dobe. A to druhé, tak to mi povedala doktorka, že toto má vela žien a nemam sa tým trápiť, akk nám to viac ako rok nepôjde až vtedy sa to začne riešit, je mi 22 a manželovi 24, čiže teraz to nevidím ako nič hrozného vyčkať či sa zadarilo či nie
@anonym12309 jaj, tak mne dvakrát po sebe nepríde OK mat pozitívny test a potom nie, ale tak presne viem, doktorov to nezaujíma. Riešila som neplodnosť a pomaly rok som počúvala, ako to mam v hlave.
Uvidíš. Držím palce. Ak to opäť nevyjde, určite chci vedieť, prečo sa to deje.
Ako môže také doktorka povedať? Potrat nesposobi ani atb ani antikoncepcia ta je bezpredmetna, tým že došlo k oplodneniu. Ale tak ok. Ťaží z toho, že si mladá a určite sa niekdy podarí.
@sono2 Moja doktorka je na velmi dlhe tema 😂🙏 ale dakujem, dufam ze teraz to bude v poriadku a ak nie menim doktorku uz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anonym12309 blahoželám,bude bábo 😃