Ahojte, robila som si testy a vyšli pozitívne.
Je možné že mi vyšli tak silné čiarky 4 dní pred menzesom?
V 1 tehotenstve som mala takéto čiarky až keď mi krámy meškali 5-6dni, a tak isto som aj zaspinila a teraz nič...
Myslíte že je to v poriadku?
Mohla byt ovulacia o dost skor. Ale tiez aj mnohopocetne tehotenstvo 🙂 daj potom vediet ze ako si dopadla! 🤗
Aj ja som to tak mala uz par dni pred menzesom a neboli to dvojcata
Ja mela 13 dc ducha a pak se to jen potvrdilo :D Byla jsem z toho dost překvapená ale povedlo se.24 dc jsem mela hcg přes 200,no o 8 dni později 32 dc,jsem mela hcg 4000.A bylo tam jen jedno,chlapeček a ma ted rok a 4 mesice :D Jinak gratuluji 🙂
@maja210 lebo su tam az 2 zlte telieska ktore produkuju hcg hormon, kazde za seba a je ho teda 2vojnasobne viac. Ale samozrejme moze to byt aj posunuta ovulacia skor a si dlhsie tehotna ako ti to vychadza podla menstruacie. Ved uvidis, obe moznosti su v hre. Kazdopadne gratulujem a drzim palce aby to bolo zdrave a prosperujuce tehotenstvo
Ďakujem všetkým za správy..bože ženy ja sa tak bojím že to budú dvojčatá :( k dr. idem až 28.12 ..dovtedy sa asi zožeriem zaživa...
Posledný menzes som mala od 9.11 ( ale posledný pol rok to býva tak ze prvý respektive druhý deň ako keby len špinim a až potom sa mi to kvázi rozjede..toho 9.11 ako som to určila ja ze začiatok tak pred tým den,dva som špinila...
@tehotna40 ja som mala uz 2krat 4 dni lred menzesom takyto pozitivny test a nikdy to neboli dvojicky.🤷♀️
@maja210 ak v rodine nema nieto dvojky alebo vy alebo manzel tak je velmi mala pravdepodobnost ze ich mat budete. Vela zdravia😊
Ja som si pri dcerke robila 2dni pred ms. A uz bola viditelna ciarka.
A teraz som si sice ked 5dni ms meskala ale to vybehla ciarka hned a uplne tmava 🙂 tiez by ukazala uz pred ms.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maja210 určite je to v poriadku, gratulujem. Možno budú dvojičky 😀