Pozitívny test

julsh123
20. nov 2021

Ahojte, idem si k vám po radu.
Posledne 2 mesiace som mala cykly 32/36 dňové. Predvčerom som si spravila testa bola slabá čiarka. Včera som si spravila digitálny test a vyšlo 1-2 týždne.
Posledný pohl. Styk bol 5.11 co vychádza pri 36 dnovom cykle ovulácia niekedy na 24 deň a ja mam obavy pretože čiarky sú veľmi svetle. Nemala som doteraz s týmto skúsenosť lebo som mala cykly pravidelne a ovulaciu na 15.den. Myslíte si že je správne ak digi test ukazuje ešte len 1-2 týždeň?

petamich
20. nov 2021

no test vyhodnotil HCG v moci a aktualne ho mas podla thresholdu pre 1-2 tyzdne 🤷‍♀️ ono to ale cele moze byt poposuvane alebo by si si spravila o dva dni a uz bude 2-3 🤞🏻 skus rovnaky test o 2-3 dni ci bude ciarka tmavnut ak nie moze zial ist o biochemicke tehotenstvo, HCG uz klesa a o par dni pride menstruacia

julsh123
autor
20. nov 2021

@petamich ja som niekedy v pondelok alebo v utorok cítila také silné pichnutie v podbrušku, myslíš ze by to mohlo byt uhniezdovanie?

petamich
20. nov 2021

@julsh123 ak bol styk 5.11. tak uhniezdovanie 15.11. neviem - 10 dni je uz dost ale vsetko je mozne, ja osobne s tym nemam skusenost, zeby som citila uhniezdovanie, takze veru netusim aky je to pocit

marienka_a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
es321
20. nov 2021

Ja som mala tiez taky test a aj digi ukazoval 1-2, ked som to ratala vobec mi to nevychadzalo, tak som sa objednala k doktorke a vydrzala dovtedy nerobit ziadny test a ona tehotenstvo potrvdila aj ked podla MS som mala byt 7+5 a podla uzv som bola 5+5tt cize posunuta ovulacia a teraz uz ma mala 4 mesiace🥰

julsh123
autor
20. nov 2021

@es321 lenže my sme mali posledný styk 5.11. tak neviem :/ aj u vás to bolo tak dlhšie?

sasha10
20. nov 2021

@julsh123 ahoj, my sme mali styk 7.11 MS meskala asi 5 dní ale nakoniec prišla no ja mávam silnú MS, a teraz mám iba slabé krvacanie na intimku max. test robený a vyšla mi taká istá slabá ciarka ako tebe na klasickom... Ale trápi ma to veľmi slabé zvláštne krvacanie... Počkám kým skončí a potom asi testnem či nahodou, aj keď pochybujem v mojom prípade ide asi o biochemické tehu, aj ked iba tak slabulinko krvacam.. To mi nejde do hlavy 🙂

kikush2000
20. nov 2021

Treba si poriadne prečítať návod Digi testu...ak ukazuje 1-2, to znamená že si 3-4 tt, ak ukazuje 2-3, znamená to 4-5 ty a ak ukazuje 3+, znamená že si viac ako 5 týždňov tehotná...v návode je tabuľka, treba si to poriadne prečítať a máš to tým pádom jasne a nemusíš polemizovať ako to asi je 🙂

kikush2000
20. nov 2021

Ešte na doplnenie, 1-2 na teste znamená že ste počali pred 1-2 tyzdnami

julsh123
autor
20. nov 2021

@kikush2000 bola by potom aj dnes takáto slabá čiarka?

dzanka72
20. nov 2021

@julsh123 pohlavný styk bol 5.11., ale ovulácia mohla byť aj neskôr, spermie dokážu prežiť v tele pár dni a počkať si na vajíčko, čiže kľudne sa mohlo stať, že ovulácia bola napr.aj 8.11. Zavolaj gynekológovi, choď na krv, nech zistia výšku hcg, na sono ťa objedná za cca 2 týždne neskôr. Ty sa nestresuj, pre svoj kľud si urob test o 2-3 dni, ako ti písali a ver, že všetko je v poriadku. Držím palce😉

kikush2000
20. nov 2021

@julsh123 môže byť taká slabá čiarka, ja som mala 14 dní po ovulacii veľmi slabú čiarku, a o 2 dni som už mala pekne pozitívny test. HCG sa na začiatku tehotenstva zdvojnásobuje každých 48-72 hodín, tak skús v pondelok test, ale podľa mňa zbytočne stresujes a všetko je ok ak sex ste mali 5.11. a ovu mohla byť 1-2 dní neskôr, tak taká slabá čiarka je úplne ok

misisika
20. nov 2021

@julsh123 gratulujem 😊

janka158
20. nov 2021

@sasha10 ahoj ja som takto krvácala prvé 4 mesiace tehotenstva vždy v čase menzesu a všetko bolo v poriadku a malá už bude mať 3roky tak ja byť tebou idem k dr.na vyšetrenie

es321
24. nov 2021

@julsh123 heej lebo potom sme vysli pozitivn na covid, tak sme povedali, ze kasleme nato, no ale babatko tam uz bolo😍😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre