Čafte kočky. Asi mi vysiel pozitivny test ale som len 11 dpo, je to podla vas ok? vsetky kamosky ktore uz maju dieta mali test az po meskani ms pozitivny. Je ale pravda, ze ja si ovulu sledujem jak jastrab meranim BT a ovu testami. Moc tomu neverim.. do Ms mam este 4 dni 😐 neberiem to moc važne este..Moze to byt plany poplach alebo je to kanálik?
noo na tej prvej fotke sa mi niečo marí, že vidím.... určite treba aj neskôr urbiť test, ale vyzerá to na dobrej ceste
Toto nie je ziaden kanalik...ved ho rozober a uvidis.
@anjelicek26 nie som moc na taketo lego experimenty ale skusim 😀
Gratulujem... si tehotná
@anjelicek26 nechápačka 😀
100percent pozitívny 🍀
je pozitivny urcite...ja som mala rovnako pozitivny...uz asi 4 dni pred terminom MS, postupne silnela ciarka coraz viac..bola som velmi stastna...ale nakoniec to zial u mna nedopadlo dobre, a bol z toho zamlcany potrat...ale tebe prajem vsetko dobre 🍀
@lucia7933 to mi je velmi luto..ja ten test este beriem s rezervou, az bude silnejsi o 2-3 dni tak si poviem ze okej a este prezit aj MS, tie nervy ci pridu nepridu..
mne dokonca aj digital clear blue ukazal v den terminu MS +1-2...o tyzden + 2-3....takze vsetko nasvedcovalo tomu ze je to v poriadku a ide to tak ako ma...a predsa stalo sa... ale treba mysliet pozitivne a ver ze bude vsetko v poriadku drzim ti palce😉
@lucia7933 uvidim ako ro bude.. bolo by nase prvé. ja mam 34 a chlap tento rok 37 takze by sme sa uz potesili
drzim velmi palce❤ a prajem ti nech to vyjde🙏
@lucia7933 dakujem 💖💖💖💖💖😾
@lucia7933 ta nahnevana cica sa tam nejam nahodiu votrela 🙃
Ahoj, robila si si ráno test? Vdaka 🙂 a gratulujeeem 🙂)
@natalia123456789 ahojj nie, cca na obed 🙂
Vdaka 🙂 mna velmi svrbí ruka siahnuť po teste, tiež som 10 dpo, ale povedala som si že ak mi zajtra ráno neklesne teplota nejako radikálnejšie, tak si ráno zajtra urobim test 🙂
@natalia123456789 sprav si zajtra ráno 🙂 ja si spravim a budem sledovat ci silnie alebo to bude zase biochemicke
Asi hlupa otázka, ale ako zistíš či to je biochemické tehotenstvo? Vdaka. Snád bude silnieť a bude dobre 🙂
@natalia123456789 no ak bude ciarka.slabsia az vymizne a pride MS.. bohuzial je to trest za testovanie pred MS. tak dufam ze tentoraz bude ciarka silnejsia...
Gratulujem 👍 ja som tiez mala pozitivny este pred ocakavanou ms. Tak sa uvolni, nestresuj a tes sa 🙂
Krásna čiarka gratulujem 🥰
ja len tak pre info, že tehotná som nebola. MS normálne prišla.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano ja som mala uz na 9ty taku ciarku, blahozelam.