Dobré ránko prajem.Máte prosím niektorá z Vás skúsenosť s tým, že ste mali pozitívny test a včase očakávanej ms ste začali slabo špiniť?Je to možné?Alebo som sa tešila predčasne?
Ja si myslím, že to može byť implantačné špinenie…držím palce ✊🏻❤️
@natalia876 Ďakujem 😊. Dúfam že to nebude ms.
Ja som tak spinila do 15tt a v case kedy som mala mať ms som riadne aj zakrvacala. Všetko dobre dopadlo a behá mi po dome skoro trojročné sidlo. Držím mocne palce nech je to aj tvoj prípad.
@zuzka565 Jaaj Ďakujem.Dufam že to bude v poriadku.
@julia2002 Tak čo to potom môže byť?
@zuzka565 A môže to byť aj keď obyčajný palickovy som mala negatívny a clearblue pozitívny 1-2.?
@julia2002 No ráno to špinenie bolo o niečo silnejšie ako teraz.Tak uvidím či to bude v poriadku.Ale teda dúfam že bude.
To už neviem. Ja som si robila iba palickove a boli pozitívne. 5 dní pred ms som mala už riadne koľajnice. A každým dňom silnel. Aj napriek spineniu a krvácaniu.
Ja som spinila a dokonca aj silno krvacala do konca 8.tt a mam velke a zdrave babatko. Drzim palce. Boli to nervy. Ale odporucala by som ist ku gynekologovi. Mozno by ti pomohlo nasadit progesteron.
@ailiba Ano chystám sa hneď v pondelok.
@zuzka565 Mne už meškajú cca 3-4dni .Tak som stoho úplne vykoľajena.🤷
ak si mala jeden test pozitivny, zrejme mozes byt tehu a teraz mozu nastat 2 moznosti ak si tehu:
1. bud biochemicke a spusta sa ti ms
2. alebo normalne spinenie pocas tehu. obcas sa to stava, ci uz koli tomu, ze tvoje telo este naplno nezaregistrovalo, ze si tehu a naznacuje ms, alebo jednoducho moze krvaat prasknuta cievka. v tehu je maternica mimoriadne prekvena a lahko cievka praskne. ja so mala spinenie v tehu asi tyzden ( 7-8tt), neskor som dokonca aj jednorazovo krvacala, ale bolo to v 11tt.
@majamat Myslím že to bude asi to biochemické.😢Lebo už sa mi spustila ms.A mám aj také bolesti ako keď mám normálnu ms.
tak to mi je luto.
@majamat 😢Aj mne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zabudla som dopísať.Len včera som si robila digitálny test.A dnes som začala zatiaľ slabšie krvácať.Moze tam byť ešte nejaká šanca že som tehotná?