Ahojte Baby. Chcem sa poradiť. Už skoro mesiac mi meškajú krámy, pred týždňom som si urobila tehotenský test. Vyšiel pozitívny, na to som si urobila ešte ďalšie dve a aj tie boli pozitívne s jasnými dvoma čiarkami. Už som volala aj lekárovi, tak v s tredu mám ísť na ultrazvuk a povie čo ďalej. Len dneska, sa mi objavil hnedý výtok, nie silný ale taký slabý ale sa trochu bojím. Viete mi poradiť čo to je ?
@lucinka1500 ja by som na pohotovosť išla iba ak by začalo krvácanie. V takomto skorom štádiu spinenie nič neznamená. To mi povedali aj na pohotovosti. Ale nasledujúci pracovný deň by som išla ku gynekologické...pre istotu.
Ja som tiez spinila na bledohnedo v 5 tt a nic to nebolo.. Gynekolog mi povedal ze ak by bolo to spinenie ruzove alebo krvave vtedy treba ist.
@lucinka1500 ja som mala tiez taky vytok a zo steru bola zistena bakteria, dali mi lieky a uz je to v poriadku 🙂 Treba ist urcite k dr. Nemusi to byt nic, ale aspon nebudes v strese, drzim palce🍀
Ja by som išla na pohotovosť. Držím palce!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucinka1500 moze to byt ok no aj nemusi..sla by som sa gyn pohotovost.