Pozitívny tehotenský test, meškanie menštruácie a hnedý výtok

lucinka1500
6. nov 2021

Ahojte Baby. Chcem sa poradiť. Už skoro mesiac mi meškajú krámy, pred týždňom som si urobila tehotenský test. Vyšiel pozitívny, na to som si urobila ešte ďalšie dve a aj tie boli pozitívne s jasnými dvoma čiarkami. Už som volala aj lekárovi, tak v s tredu mám ísť na ultrazvuk a povie čo ďalej. Len dneska, sa mi objavil hnedý výtok, nie silný ale taký slabý ale sa trochu bojím. Viete mi poradiť čo to je ?

miskamicha
6. nov 2021

@lucinka1500 moze to byt ok no aj nemusi..sla by som sa gyn pohotovost.

ailiba
6. nov 2021

@lucinka1500 ja by som na pohotovosť išla iba ak by začalo krvácanie. V takomto skorom štádiu spinenie nič neznamená. To mi povedali aj na pohotovosti. Ale nasledujúci pracovný deň by som išla ku gynekologické...pre istotu.

annnna18
6. nov 2021

Ja som tiez spinila na bledohnedo v 5 tt a nic to nebolo.. Gynekolog mi povedal ze ak by bolo to spinenie ruzove alebo krvave vtedy treba ist.

henrieta2022
6. nov 2021

@lucinka1500 ja som mala tiez taky vytok a zo steru bola zistena bakteria, dali mi lieky a uz je to v poriadku 🙂 Treba ist urcite k dr. Nemusi to byt nic, ale aspon nebudes v strese, drzim palce🍀

ankare
6. nov 2021

Ja by som išla na pohotovosť. Držím palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre