Ahojky baby, chcem sa spýtať, ms mešká a mám pozitívny test a tento víkend sme mali v pláne ísť do tatier a chcem sa spýtať či kľudne môžem ísť na vysokohorsku turistiku napr. Kriváň. Ďakujem 😉
Ja som 37tt a doteraz som chodila na turistiku. Úplne v pohode. Len si dávaj pozor na seba 🙂 úplne bez obmedzení, pokým nemáš kludovy režim.
Nemalo by sa ešte nič stať, ale na konci prveho trimestra už pri námahe mozes pociťovať krce v bruchu, tvrdnutie, čiže sa potom treba zacat trochu setrit..
V zásade to problém nie je, ale takto skoro ťa môže po dlhšej chôdzi bolieť podbruško. Mňa bolelo po dvojhodinovom chodení po Ikey :D .
Asi by som to posunula na neskôr, aj tá zmena tlaku pri vyššej nadmorskej výške nemusí byť takto skoro úplne ono, plus to vyčerpanie, dlhá chôdza. Ale je to na Tebe. Závisí aj od toho, ako sa aktuálne cítiš.
Ja som do ukonceneho 5mesiaca robila čašníčku 16hodin denne, (potom uz len osmičky) a popravde som nemala ani kedy uvazovat ci môžem, moje telo sa mi za to odvdacilo, za tuto kondicku, som 39tt a pribrala som len 8kg 😊 rob co môžeš kym môžeš👍
@h_petra ano, podbrusko bolelo akoby mal prist menzes, ale je to len neprijemne
V pohode. Nie si chora, len tehotna...asi.
Ja som bola na Peci pod snezkou v 6m, ked mi meskala robila som v posilke brusaky . A to som nebola ziadna "czoborova".
Ak si robila turistiku aj doteraz, kludne pokracuj.
Kwed si zdrava, tak preco nie..pocas prveho tehotenstva som v ramci suchtavych moznosti slapala do 9 mesiaca, teraz mi to zial.krize zakazali..cize vsetko je relativ e..
Jasne ze mozes.. ja som veselo do 5 mesica turistikovala u nas vo Fatre 🙂 aj na bajk 40km, bola
som v Egypte na dovci a vselico. teraz len prechadzky 6-10km po minikopcekoch. Nemusis sa bat 🙂 ak sa
ma udrzat tak sa udrzi stoj co stoj ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lajla511 daj si pozor na pady ci ine zranenia a myslim ze mozes