Ahojte žienky
Som 30DC, 13 DPO, od 10DPO mama testy sú pozitívne ( druhá čiarka slabšia ale viditeľná, žiadny duch).
Dnes ráno som si spravila Clearblue digi test, a bol + (1-2 týždeň) Hneď´ po tom som zbadala, že som začala špiniť, na intímke zatiaľ nič, len na toal. papiere.
Čo to znamená to špinenie?? Je to zle alebo je to normálne? Ku gynekologičke mám ísť na odber krvi v pondelok, je na dovolenke, ale dovtedy ešte 3 dni.. Ďakujem za info žienky...
O par dni mi zacali aj ostatne testy blednut
ahoj, ja som tiez mala uplne slabucke spinenie takmer priehladne v den ked som mala dostat MS (trvalo dva dni) ale uz vyzera ze to preslo...tiez dufam ze to nic neznamena
@viki91 ahoj rozhodne smer gynekolog nepíš sem a nestrácaj čas- pohotovosť smer nemocnica ak nerobí tvoja gyn. čakať tri dni je veľa.
ja ta iba podporím že ja som špinila a všetko bolo nakoniec ok a moja kamoška mala počas tehotenstva v 10tt krvácanie, ale ze brutal a nakoniec je maly na svete, bola to menštruácia 😀 takže hlavne no stress a utekaj pohotovost
@banderaska29 A myslis ze aj ja by som mala ist radsej na pohotovost? tiez v termine MS som mala taky akoby jemne sfarabeny vytok do hneda
@banderaska29 uz vyzera ze to preslo, ale netusim co to bolo a ci to bolo v poriadku...nechcela som hned preto robit paniku lebo bolo toho fakt malicko
@lucia7933 baby vždy vždy ak je v tehotenstve špinenie treba ku dr. jedna na koníkovi povie že potratila druha že je ok ale ty si ty. to sa ani nepýtaj, radšej chodte zbytocne ako neskoro ! Držím palce ♥
@banderaska29 jasne, dakujem ak to bude znova pojdem urcite...
@banderaska29 Ďakujem aj ja za radu 🙂 a na pohotovosti im to nevadí že nemám ešte potvrdené tehotenstvo od doktorky? Iba test?
Ja som mala mimomaternicpve. Týždeň spinenie, potom krvacanie 5 tyzdnov.
@viki91 nevadi to jasne ze nie, oni ti ho zároven aj potvrdia, alebo vyvratia. budu robit urcite sono 🙂
@viki91 Ja som mala spinenie (niekedy cervena krv, niekedy hneda) bud raz alebo 2x do mesiaca celych 9 mesiacov … bolo to na nervy no maly je zdravy a tu 👍 na pohotovosti mi povedali ze to je z krcka, moja doktorka zas ze som mala pri plode nejaku krvnu zrazeninu ci co … vlastne preto som aj bola pri gyn uz v 5tt, lebo test pozitivny a ja som zacala spinit - dala mi duphaston a cakali sme ci bude 😇
@viki91 nemusi to znamenat nic, ale aj moze. Ja som prve dve tehotenstva takto spinila na zaciatku. Dr mi na to dala tusim kyselinu askorbovu. Rychlo to spinenie preslo. No pri tretom tehu som zas spinila, ale tu ro uz bolo mimomaternicovym tehotenstvom. Nemaj zbytocny stres, nie je to nic neobvykle. Dr ti povie viac.
@viki91 ja som nie ze spinila,ale krvacala a lekar mi povedal,ze mam cakat,bud potrat,alebo sa mi rozsiruje maternica a cievky praskaju,ze to je normalne. Na sone bolo vsetko ok,dal mi ascorutin a kludovy rezim a mala ma uz rok. Vela zien spini a aj krvaca,nesmies mysliet negativne,drzim palce
Tiež som mala špinenie asi dva dni. Ale to som ešte nevedela, že som tehotná. Test dsdom si robila asi až po týždni.
@ibajaanikiny Ďakujem, to iste mi povedal lekár, že cievky praskajú a dal mi ascorutin, špinenie už prešlo.. Uvidíme ako dalej 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@viki91 ja som mala pozit Clearblue test 1-2 t ukazovalo a spinila som, bolo to biochemicke tehotenstvo