Ahojte, ms mi skoncila včera je to možné že tehotenský test my ukážte //? Je to pozitívny test? Alebo len kanáliky? Lepšie od fotiť neviem, vidíte? Ms mavam 4dni a len 2dni som mala krámy no 3dni bolo to dosť bolestivé ale slabšiu jak som zvykla mávať, tak voľačo mi nesedelo, a dnes takto je to falošné?
Skus nový test odfotiť na dennom svetle, najlepšie na parapete. Lebo môže to byť len rozpity test, Kanalik, ale aj slabá čiarka. A krvácat môžeš aj na začiatku tehotenstva, nie je to síce skutočne menštruácia, ale stáva sa, že žena krváca v prvých mesiacoch, hoci je tehotná. Preto potom aj zle sa udáva dátum poslednej menštruácie.
@vero652 Biochemickým tehotenstvom nazývame také tehotenstvo, ktoré zanikne skôr ako ho stihneme vidieť na ultrazvuku, čiže asi do 5-6 týždňa tehotenstva.
Prakticky sa to prejaví tak, že žena objaví pozitívny tehotenský test, ale na ultrazvuku graviditu ešte nevidno. Potom začne krvácať ako počas normálnej menštruácie alebo silnejšie a plod sa potratí.
@eunika1994 ó to dufam nie 😥 skusim test o pár dní
@vero652 držím palce
@mikasz
@eunika1994 ďakujem
Ahojte teraz som spravila test a je negatívny 😥
Dam foto...
Negatívny
A pozitívny čo som robila sobotu po u suchnuti
@vero652 je mi to ľúto ...netreba sa vzdávať 🙂 nabudúce môže vyjsť
@eunika1994 mám este posledný test mam to spraviť? Alebo nie
@vero652 ak ste už mali menštruáciu a pred men.vam vyšla slabá čiarka a potom na to ste dostali menštruáciu tak ide o pravdepodobne biochemické tehotenstvo... myslím si že už zbytočne testovať....
@eunika1994 pred menštruáciu som mala // a teraz nič ani som nekrcvacala (2dni som krvacala) potom uz nič
@eunika1994 lebo ako my skocila ms tak som len tak z blbosti robila tehotenský test a potom my ukázal tie 2ciarky
netreba to vzdávať🙂nabudúce môže vyjsť....stále lepšie tak ako keby ste museli ísť na kyret ...z vlastnej skúsenosti
@vero652
@eunika1994 ale dr. Pojdem cim skor lebo ma boli pod bruško cez den a vecer nie, uz asi 2den
@vero652 jasne určite choďte k lekárovi aby vás skontroloval ... môžu to byť aj iné zdr. problémy ... držím vám palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.