Ahojte.
Meskala mi MS 4 dní. Spravila som si ráno test, síce skoro a vyšiel pozitívny (mam 3 deti, a takéto testy som mala bežné pozitívne,niksy som nemala silnejšie ciarky.
No o pár hodín mi prišla MS.. Ďalší test neg.
S takluto situáciu som sa stretla veľmi dávno, ešte pred prvým dieťaťom. mala som silné príznaky, pozitívny test, a prišla mi ms,
Nejak som to neriešila, myslela som ze mi test nejach zachytil nerovnováha hormónov pred MS. Až potom som dozvedela, že mohlo ísť tiež o bioch.tehot.
Je fakt, že som mala rizikové tehotenstva, pcos.
Myslíte, že test naozaj môže zachytiť nejakú hormonálnu poruchu alebo išlo skôr o bioche.tehotenstvo.? D.
@veronikaszabova hm.
A potom kde nájsť vysvetlenie, keď som nikdy pri testoch nemala silné čiarky,takmer negatívne a mam. 3 deti? ? Samozrejmé, test bol pri deťoch minimalne týždeň od Meskajucej ms, a väčšinou som si spravila o nejaký čas ďalší, pre dôveryhodnejsie info pre gyn(nikdy som nešla za gyn skôr ako v 7tt)
@veronikaszabova
Toto sú prosím pekne moje staré, odložené tehotenské testy, ktoré som mala pri deťoch. Takmer negatívne a mam 3 deti.....
Nemusis ma stale oznacovat. Za mna je ten prvy test negativny.
Na tych dalsich je ciarka aspon vidiet. Na prvom nie.
Ja by som ten test tiež nepovažovala za pozitívny. Ono to hcg stúpa aj v prípade, že sa blíži MS, aj keď oveľa menej ako keď je tam už bábätko
Úplne negatívny.... Za mňa kanálik Max....a staršie testy sú pekné pozitivne...čiže si nedomyslat
@basska_b hcg vobec nestupa ked sa blizi menzes... hormon hcg produkuje len plod ...
@veronikaszabova prepáč, ze ti odpovedám a si taka nedotkliva . Ja som ta nenútila mi komentovať príspevkov.....
Ved ale ides ma presviedcat o tom, ze tam ta ciarka je, ked ti pisem, ze nie je. Max kanalik, ale nie ciarka
Ja ten test tiež vidím bez druhej čiarky ale ak si presvedcena že tam bola tak to bolo pravdepodobne biochemické 😒
Ja tam vidím slabú druhú čiarku 🤗 ale podľa mna to bolo biochemické 🙁
Ten prvý test je úplne negatívny. Mohlo ísť o biochemické tehotenstvo, a to, že si mala pri troch deťoch slabé čiarky, nemá s týmto nič spoločné. A hcg v nijakom prípade nestupa pred menštruáciou, inak tento blud som tu už poszrrhla často, netuším odkiaľ na to sa prišlo, ale hcg sa produkuje len v tehotenstve(alebo pri nejakých závažných ochoreniach) nie bežne pred menštruáciou
Treba si to najprv naštudovať....keď máte 3deti ..mali by ste to už vedieť
@bublanina1 bohužiaľ neviem. potrebujem na to podrobné vysvetlenie od teba 🙃
Staci ujo Google
"Takmer negatívny test" to som tu ešte nevidela. Dik....🤦🤦🤦
@evistaevista čo to berieš doslovne? Myslela to obrazne, keďže sú tie čiary slabé. Každý by to pochopil.
@veronikaszabova ty si aká jasnovidka, tvrdiť, že tam nie je. Či máš vestecku guľu? Takto suverénne?
Autor: je tam slabá druhá čiarka, ja ju vidím do cervena. Ale ťažko povedať.
Jeminky veď dostala menštruáciu...tak asi nebola tehotná...a keď bolo biochemické...čo pochybujem podľa výsledku testu...
@hipuska pani alebo slečna... autorka sa pýtala na názor...tak dostala odpoveď a to či máme pravdu alebo nie tak zisti jedine u lekára
Ved ten test je negatívny, ja tam žiadnu čiarku nevidim
@hipuska nie som jasnovidka a nie som jedina, co vravi, ze ten test je proste negativny.
Povedala by som, že šlo o biochemické tehotenstvo. 😔
Ten prvý test je negatívny, tie ďalšie 3 tam je vidieť čiarky aj keď slabé, tak tie boli pozitívne....
@lolinka2701 negatívne testy...mešká vám?
@bublanina1 nie práve mám dostať dnes
Len sme videli aj duchov 😅
@lolinka2701 to nie je pozitívny test určité...kanálik .. nabudúce výjde
@bublanina1 oki ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test zachytana pritomnost HCG, ziadnu hormonalnu nerovnovahu neukazuje.
Za mna je ten test negativny.