Baby pred 15 dňami som mala normálny menzes ale necítila som sa dobre dnes bolesti v pod brušku a hnedý výtok špinenie skúsila som len tak spraviť si test a ukázal pozitívny hneď dve silné čiarky tak sme hneď utekali na pohotovosť lebo v októbri sme už bohužiaľ o bábätko prišli 😢 Dr robila ultrazvuk dosť dlho vraj tam nič nieje vidieť, ani vo vaječníkoch ze by to mohol byť mimo maternice proste nič vidiet a ze by to skoro bolo vidieť to asi nie lebo manžel bol mesiac preč v práci v zahraničí takže to by som už bola nejakých 5 aj 6 týždňov... Zobrala aj krv a mam za hodinku volať ale chcem sa opýtať mala ste už niektorá tak ze test vyšiel poz ale ultr nič neukázal alebo že ukázalo len krv?
@barborka2223 drzim palce
Ako bolo uz vyssie spomenute nad 1000 uz by malo byt nieco v maternici.
@bolarazjedna takže vyšlo mi z krvy ze tehotná som zajtra mam ísť opäť na krv a sa uvidí čo ako ja len dúfam že bude všetko v poriadku
@barborka2223 akú si mala hodnotu hcg? 🙂
@barborka2223 drzim palce!
@sunny_g to ani neviem ja som išla večer na pohotovosť a výsledok mal byť až za hodinu takže som išla domov a som len volala potom o výsledok to bolo už 23:00 a Dr mi len poberala ze vyšiel pozitívny výsledok a ze zajtra mam prísť opäť na krv ale nepovedala mi aka hodnota bola
@miskamicha Ďakujem celý deň myslím a modlím sa nech je všetko v poriadku
@barborka2223 držím palce, nech je všetko v poriadku 🙂
@barborka2223 ako ste nakoniec dopadli? 😊
@erikahudackova bohužiaľ som spontánne potratila 😪
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak máš silné 2 čiarky, určite si tehotná. Pri hodnote hcg nad 1000 už by mali niečo vidieť na ultrazvuku. Ak nie, žiaľ, zaváňa to mimomaternicovym tehotenstvom. Ale určite to ešte odsledujú.
Držím palce, daj vedieť, ako to dopadlo.