Pozitívny tehotenský test a krvácanie

timmka12
30. júl 2024

Ahojte, mate niektorá skúsenosť s tým, že vám vyšiel pozitívny TT a začali ste krvácať? Ráno som si robila test a keď na mňa hneď vykukla len jedna čiarka a hodila som ho do kosa 😅 Potom mi to nedalo a išla som sa na to pozrieť, no a test vyzeral ako na foto. Následne som trochu začala krvácať, ale jasnou červenou krvou. Snažíme sa už roky a neviem čo si mám o tomto myslieť. Dnes by som mala byť 1DC.

adeladulova
30. júl 2024

Skúsenosť mam a skončilo to klasickou menštruáciou, 😏 nechcem aby to vyznelo moc zle, ale jasná červená krv nevesti bič dobre 😏
Držím palce však aby však všetko dobre dopadlo ☘️

timmka12
autor
30. júl 2024

@adeladulova ďakujem 😊 uvidíme teda ako sa to krvácanie vyvinie..totižto vyše týždňa ma tak občasne pobolievalo podbrusko, ale prsia vôbec..včera ma neuveriteľne pichlo tam dole a to ze chodím cikat min. 20x za deň ani nehovorím

vsetkounas
31. júl 2024

@timmka12 môže to byť biochemické tehotenstvo ,uvidíš ak sa rozbehne menštruácia bude to tak skúsiť môžeš ešte digitálny test ale to neovplnis žiaľ .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre