Ahojte babulky. Myslite že toto može byť pozitivny tehu test? Pride mi to skoro som len v polke cyklu.
@evka8282 urob si ešte jeden zvyknú byť dve v jednom balení držím palce
Ak si mala slabú ms 2 dni.. Da sa to vobec považovať za menštruáciu?
@evka8282 vyzerá byť pozitívny , síce bolo by to skoro, ale keď píšeš že MS si mala len krátku, len 2 dni to niektoré ženy čo som počula majú slabú menštruáciu na začiatku tehotenstva. Vyskúšaj spraviť ešte jeden test a ak aj ten vyjde pozitívny tak si môžeš byť takmer istá. Veľmi ti držím palce a daj vedieť ☺️🙏👊
@summersunny94 ďakujem za pozitivne myslenie určite dam
@evka8282 kedy ideš testovať až ráno? 🙂
@summersunny94 uz az rano. Ranny bol slaby ale tiez takto ukazal spravila som 2 lebo sa mi nechcelo vrtiť či dobre vidim. Tento čo tu je je z obeda okolo jednej som robila
Vyskúšaj aj inú značku. Niektorým robia mama testy falošné čiarky.
@evka8282 takže poobede ti spravilo silnejšiu čiarku ešte ako ráno? Oki tak skús ráno teda, a nemáš fotku z toho ranného testu? 🙂
Ale ak bola slabá MS a odvtedy si v polke ďalšieho cyklu, nemala by byť čiarka silnejšia? 🤷♀️
@evka8282 na všetkých je vidno...mne ukázal tehotenský test pozitívny až keď som bola skoro mesiac aj týždeň už tehotná. Som zvedavá teda na ten test ráno, ale myslím si a dúfam s tebou, že bude už len a len silnejší ☺️
@evka8282 inak mavas ako dlho MS?
@summersunny94 4-5 dni. Pre mna pizitivny je zazrak lebo pozitivny bol len po neuspesnom ivf inak nikdy
@evka8282 takže to si mala o viac ako polovicu kratšie svoje dni, ja si myslím, že sa podarilo vám to už minulý mesiac predtým teda ako prišla tá krátka MS- podľa týchto testov vyzeraju byť fakt pozitívne, videla som kopu testov kde druhá čiarka bola omnoho slabšia a tie ženy tehotné ozaj boli. Pozri zázraky sa dejú, mne boli diagnostikované PCO -davali mi lekari nízke šance na otehotnenie a aha teraz je tu pri mne dvojročná dcérka, v zázraky treba veriť a stanú sa skutočnosťou , isto chcete mať dieťatko moc, keď ste boli aj na IVF , o to silnejšie držím palce aby to vyšlo, bude z teba isto super mamina ! Myslí pozitívne , neboj dobre to dopadne ☺️👊🙏
@summersunny94 🥰🙏
@dominika_sk všetko sa môže stať ale @evka8282 robila aj dalsie 2 testy okrem toho čo pridala ako prvý a aj na tých je vidieť peknú druhú čiarku, síce slabú ale je tam. Netreba hneď písať v takom negatívnom štýle 😉
Na mamatesty sa nedá spoľahnúť. Skúsila by som ráno inú značku.
@evka8282 vraví sa že sa má ale testovat jednou značkou testu, predsa nemôže byť chybný každý jeden test mamatestov nie? 🙂
@summersunny94 no prave dost uz som.citala ze tie mama testy su chybne. A stačí ze kupila 2krabocjy v ja cela sarza je chybna tak to moze aj takto potom zle ukazovat. Tu vsak nikto z nás nevie. Najlepšie je kupit ďalšie a testovať dalsi den co ukaze. Pripadne radsej aj inym testom nez.mama testom
@milka1988 jasné veď treba testovať ďalej určite 🙂
Je tam taký slabý duch 🙂 Test ešte zopakuj zajtra alebo pozajtra 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evka8282 test vyzerá ze je chybný a hlavne ked tvrdis ze si v polke cyklu mas alebo si len mala teraz ovuláciu. Inak nechápem preco robis tehu test v polke cyklu. 🤔