Pozitívny po limite

arabbella
5. okt 2022

Ahojte baby. Viem že testy po limite sú neplatné a neberie sa na ne ohľad. Mňa ale len zaujíma. Mali by testy po limite ostat biele? A ak teda test po limite( napr hodinku) je pozitivny co to vlastne značí? Je to rozpitie aj druhej čiarky alebo co vlastne ?

deti95060810
5. okt 2022

čo značí? že je neplatný a môžeš ho kľudne zahodiť...

ninka99865
5. okt 2022

@arabbella moja svokra takto bola tehotná 🤷‍♀️ ale to bolo už dávno takže neviem ci tie testy nejako vylepšili od vtedy alebo čo. Každopádne skús dalsi

nivea22
5. okt 2022

@arabbella nemusia ostať biele. Oni budu meniť farbu ako budu schnut a môžu sa tam ukázať falošné druhe ciarky. Po limite to nič neznamená

veronika3110
5. okt 2022

to farbivo aj môže reagovať so vzduchom... preto po nejakom čase je neplatný

pininka1
5. okt 2022

Mne ukazal po limite a bola som tehotna. Nechala som ho na policke ako negtivny a rano som ho isla vyhodit a pozeram ze je pozitivny a aj som bola tehotna.

lilope
5. okt 2022

@arabbella čisto biely test mi po limite ukázal slabú čiarku, tehotná som nebola.

thereisabear
5. okt 2022

Mne po limite ukázal čiarku a bola som tehotná, keď som nebola, tak neukázal nič ani po limite.

doda26
5. okt 2022

@thereisabear presne aj mne tak…vzdy ked som nebola tehotna tak bol biely cely cas aj po neviem akom case…a ked som bola tehotna tak sa duch ukazal po limite dokonca az dva dni mi to takto vychadzalo

kvetinkaaknitevk
6. okt 2022

Môj test hodinu po limite mal čiarku dnes som v 6mesiaci

janka_01
28. nov 2022

@thereisabear aj ti silneli ďalšie testy alebo si mala čiarku len po limite?

thereisabear
29. nov 2022

@janka_01 silneli, ale pomaly. Ďalšie testy vychádzali pozitívne už v limite.

vela02
24. júl 2023

Baby tento test po limite je ok? Aj vám tak ukazoval niekedy? Keby to bol slabunky dusik tak ok ale toto sa mi nikdy nestalo. 🤷🏽‍♀️

matulla49
14. dec 2023

@vela02 Ahoj vidím že to už je staršia konverzácia ale chcela by som sa opýtať ako si dopadla lebo som na tom podobne testy som si robila 3 s odstupom dvoch dní 2 s mini dušikom v limite dnešný po limite , ešte mi ani nemeškaju v podstate by to bolo maximálne 3. týždeň tehotenstva

vela02
14. dec 2023

@matulla49 ahoj, u mňa to nič neznamenalo. Ostatné testy boli negatívne. Držím palce, tvoj posledný vyzerá pekne 😊 nechcem ti ale dávať falošne nádeje, mala som tento rok dvakrát biochemické tehotenstvo. Keď sa už tešíš, že máš silnejšie testy, tak bum, menzes… ale držím veľmi veľmi palce, aby to nebol tvoj prípad ❤️❤️❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre