Ahojte baby. Viem že testy po limite sú neplatné a neberie sa na ne ohľad. Mňa ale len zaujíma. Mali by testy po limite ostat biele? A ak teda test po limite( napr hodinku) je pozitivny co to vlastne značí? Je to rozpitie aj druhej čiarky alebo co vlastne ?
@arabbella moja svokra takto bola tehotná 🤷♀️ ale to bolo už dávno takže neviem ci tie testy nejako vylepšili od vtedy alebo čo. Každopádne skús dalsi
to farbivo aj môže reagovať so vzduchom... preto po nejakom čase je neplatný
Mne ukazal po limite a bola som tehotna. Nechala som ho na policke ako negtivny a rano som ho isla vyhodit a pozeram ze je pozitivny a aj som bola tehotna.
Mne po limite ukázal čiarku a bola som tehotná, keď som nebola, tak neukázal nič ani po limite.
@thereisabear presne aj mne tak…vzdy ked som nebola tehotna tak bol biely cely cas aj po neviem akom case…a ked som bola tehotna tak sa duch ukazal po limite dokonca az dva dni mi to takto vychadzalo
Môj test hodinu po limite mal čiarku dnes som v 6mesiaci
@thereisabear aj ti silneli ďalšie testy alebo si mala čiarku len po limite?
@janka_01 silneli, ale pomaly. Ďalšie testy vychádzali pozitívne už v limite.
@vela02 Ahoj vidím že to už je staršia konverzácia ale chcela by som sa opýtať ako si dopadla lebo som na tom podobne testy som si robila 3 s odstupom dvoch dní 2 s mini dušikom v limite dnešný po limite , ešte mi ani nemeškaju v podstate by to bolo maximálne 3. týždeň tehotenstva
@matulla49 ahoj, u mňa to nič neznamenalo. Ostatné testy boli negatívne. Držím palce, tvoj posledný vyzerá pekne 😊 nechcem ti ale dávať falošne nádeje, mala som tento rok dvakrát biochemické tehotenstvo. Keď sa už tešíš, že máš silnejšie testy, tak bum, menzes… ale držím veľmi veľmi palce, aby to nebol tvoj prípad ❤️❤️❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
čo značí? že je neplatný a môžeš ho kľudne zahodiť...