Ahojte baby vcera som mala pozitívny ovulacny test baby vravia ze je to blbost ked mam dostat o 5dni ms no robila som si aj tehu test značky intime aj ten bol negatívny mam bolesti pod bruskom a bolia ma prsia spim aj 3x denne a snažíme sa od kedy mi skončila ms ďakujem
@miky25117 baby skusaju vedčšinou mamatesty kupované lekárni myslíte ze tie by boli fajn
@natalka25122017 nemohol sa ti posunúť cyklus a máš teraz ovu? A ak nie tak skus ten mamatest alebo drmax
@viikkki môže byť neviem sledujem od dr. Max ovulacne testy včera som mala najsilnejší este dnes urobim ovulacny test a ked mam ovulku tak tym padom sa mi posuva mrcha tak uvidime a skusim aj ten test a ked nie tak digitálny
@natalka25122017 no ja si myslím ze sa to iba posunulo určite skoč dneska s chlapom do postele 😂lebo ak by to bolo spôsobené tehotenstvom tak by si mala už určite minimálne ducha na teste
@natalka25122017 ovulacny je nadherne pozitivny, podla mna sa treba snazit... my mame syna spraveneho 27.den 29dnoveho cyklu, trosku nas vtedy vysokoval, planovane to nebolo 😂
@viikkki aj vcera sme uz skúsili a skusime aj dneska 😄😄 snad sa zadari aj ked ma prísť mrcha ale bude posunutá ako vravia baby
@anjelicek26 vcera sme sa uz snazili este dnes skusime a uvidime ako to vide snad sa zadari no dufam ze aj mna tak vysokuje mohlo by 😄😄
@natalka25122017 A tento cyklus si uz ovulaciu mala? Mas to odsledovane, ze na isto uz raz ovulacia prebehla ateda vies toto teraz neznamena ovulaciu? Lebo ak to nemas potvrdene, tak pokojne mozes ovulovat az teraz a samozrejme ze sa ti cyklus a termin dalsej mensrtuacie posunie.
@nafka0483 podla mna je posunuta lebo aj minuly mesiac mi mrcha prisla neskor o 3 dni a teraz to mam odsledovane aj ovulacnimy testami a teplotou takze snad sa zadari
@natalka25122017 máš graf bt?
@miky25117 to co je ten graf?
@natalka25122017 to kde si zapisujes teplotu
@miky25117 ja si to zapisujem do mojho kalendara kde mi pise kedy mam ovulku a ms
@natalka25122017 tak si to nahadz do appky na ff ci premom ved takto s toho moc nic nevidis, ci?
@natalka25122017 máš to v mobile či ako ak v mobile musí tam byť aj graf nieco taketo
@miky25117 ja mam taketo ostatné aplikácie zle ukazovalo aj segra ho ma
@natalka25122017 no a kde máš tie teploty?
@natalka25122017 toto je ti na nic, ked to graf neurobi, skus si ich spisat kazdy den a nahadzat na fertility friend do appky, da sa to aj spätne.
@anjelicek26 idem vyskusat appku
@anjelicek26 baby to je po anglicky a ja po anglicky neviem ako to funguje
@anjelicek26 racej si ponecham moju appku v tomto sa nerozumiem
@natalka25122017 tak skus tento tvoja apka ak nemá graf tak je zbytocna
@natalka25122017 no skoda, lebo podla mna je to najjednoduchsie, co moze byt, kliknes na datum, zadas teplotu a ides dalej. Takto meras teplotu zbytocne, tak si aspon papier vytlac a tam si to zaklikaj a natiahni ciaru https://www.freeprintablemedicalforms.com/previ...
@miky25117 tento mi ukazoval zle aj ms preto mam ladytamer
@anjelicek26 dobre toto bude lepsie
@natalka25122017 Zapisujes do tej svojej apky bazalnu teplotu? Merias si ju kazde rano? Ci si zapisujes len priznaky ovulacie - hlien, testy? Lebo to vyzera, ze sa nechapeme a netusis o akom grafe BT sa tu hovori.
@nafka0483 zapisujem to do appky aj to ze si robim test ovulacny a hlin aky mam
@natalka25122017 ladytamer má tiez graf pohladaj
@miky25117 idem skusit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto je myslím citlivost 25 skusila by som 10tkovy