kocky,robila som si rano ovu testik,lebo uz tyzden ma pobolieva po brusku a tak som sa citila,nieco mi navravalo,urob si testik a vysiel pozitivny..len je to ovu test..taksom zmatena a bojim sa aj tesit..viete ako to je sklamanie velke potom
Ovu test na zaciatku tehu byva pozitivmy aj ja som mala lebo som sa bala si spravit tehu test o dva dni som spravila bol duch a z ducha je dnes mala kocka 🙂 ak vies kedy si mala ovu tak mozes byt aj tehu drzim palce 🙂
@romea
@katulka1141
@katkasofi kocky,ja som si robila od poslednej mens.kaztdy den ovu test aby som nepremeskala ovulku,a az dnes mi vysla taka silnejsia volnym okom hned viditelna druha ciarka.RObila som si ovu testik uplne z prveho ranneho mocu.Dni predtym som si robilla k veceru a vysli negativne.A teraz poobede som robila tehu a neg.ale ja sa tak citim divne..neviem.
dorekapa ovu testy by si si mala robit v priblizne rovnakom case.mne povedali,ze poobede nie ako tehotensky rano.ja som sa tiez blbo citila ked som mala ovulku stasne ma bolelo brucho a ovu test vysiel pozitivny 2 dni.takze dnes by ste to mali skusit zase.ja som mala ovulku na 37 den cyklu.dzrim palce. 🙂
@dorekapa asi Ta sklamem, ale ovulacne testy sa nemaju robit rano, lebo vtedy vychadzaju falosne pozitivne. to je jedna vec.
druha vec je, ze ovulacny test nie je tehotensky test, takze urcite ho nemozes brat rovnako ako keby si mala pozitivny tehotensky test. to spolu vobec nesuvisi.
len tak mimochodom, ja som mala pozitivny tehotensky test a ovulacny uplne biely 😉
@dorekapa ak si ešte nemala ovulku a pobolieva ťa bruško tak to môže byť aj ovulácia, mňa vtedy bolí brucho a nemôžem vôbec chodiť niekoľko dní zhruba dva tri. A dievčatá majú pravdu ovu test sa nerobí z ranného moču ale poobednejšieho a to vždy v tú istú hodinu ak sa testuješ každý deň a netreba piť predtým aspoň dve hodiny tekutiny ak je moč moc riedky tak ten ovulačný hormon tam nemusí byť v dostatočnom množstve
ak si este nemala pozit.test na ovulaciu az teraz tak to znamena ,ze ju mas teraz asi posunutu.ja som si robila ovu test na zaciatku tehu a bol silno pozit. a na tehu bol duch potom zacal tmavnut duch na tehu testoch ,ale na ovulacnom bola ciarka stale tmava az bordova.takze z vlastnej skusenosti viem ,ze ovulacne testy ukazuju aj tehu,ale najprv musis mat ovulku potom nic a cca za 10 dni po ovu ak si tehotna ti ukaze,ale aj nemusi.na mne to fungovalo.
@janusa01 dakujem.Tak dnes som 14 den cyklu,a mavam 28 cyklus,tak si myslim,ze ta ovulka pride dnes,alebo zajtra na ovu teste budu dve ciarku.Kokso,rok sa snazime,nenapadlo by ma,ze prave nam sa nebude darit.Vsetky kamaratky v okoli chytili a ani vobec netusili,lebo to babo ani neplanovali .... ach ten zivot
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
dorekapa a nemozes mat ovulku??aj mna pri nej pobolieva brucho.skus pockat par dni a urob si tehotensky test.🙂drzim palceky