Ahojte mile zienky😊Idem si pre radu. Tabletky som vysadila minuly rok v septembri, cize sa o babo snazime necely rok.. tento mesiac mam prvy krat ako taky pocit , ze sa mohlo zadarit. Jedine priznaky su pichanie na obidvoch stranach( vajecniky) a slaba bolest v podbrusku. Ale dnes som 28dc, pricom vacsinou mam cyklus 30-32 dni. Robila som si tehu test-negativny. Skusila som ovu test a bol pozitivny. Tak este jeden tehu 10tkovy( prvy bol 20-tkovy) a tiez negativny. Tak co si o tom myslite? Chcela by som vediet ci takto niekto zistil skor tehu z pozitivneho ovu testu. Dakujem 🤗
Skus o par dni tehu test, a aky mas vytok? Ak husty priesvitny tak mas ovulku asi
Ja.som zistila nejak pri prvom, ze som tehu s ovulacnymi testami, neviem ako to uz bolo presne, ale lrve.som robila ovu testy a potom mi vysiel pozit.tehu test ale.ozaj len taky duch bol na.teste najskor, zbadala.som.to az ked.test vyschol,reku idem este raz.kuknut 🙂
Dakujem baby . Praveze vytok taky husty biely, preto mi to nejak nesedi s ovulkou. No este pockam par dni( ak vydrzim) a testujem dalej.
@petrajank5 aj mne vyšiel ovu test ku koncu cyklu pozitívne a tehu nič, biely a pritom som tehotná bola, takže nádej tam je 🙂 tehu test mi ukázal ducha až na 12dpo a ovu len silnel
@petrajank5 ja som nieco taketo zazila teraz pred par dnami. Prvy ovu test mi vysiel pozitivny 17DC a druhy 27DC. Cyklus mavam od 31 do 35. Pozitivny ovu test mi vysiel po sebe asi 3 dni, potom som uz netestovala lebo som bola mimo domu. Ked som sa vratila tak som zasw skusila a mala som testovaciu silnejsiu ako kontrolnu. Takto to bolo 4 dni po sebe a potom na 37 DC som si spravila tehu test a vysli mi silne ciarky 🙂 dnes som 40 DC 🙂 tak skus pockat este
@weronika2 tak to gratulujem☺Snad aj u mna to bude mat podobny priebeh s rovnakym koncom😉
Dost silno ma ale picha raz nalavo raz napravo. Tak len dufam, ze to tak ma byt..
kludne môže byť aj ovulácia...nemusí byť len uprostred cyklu
Babulky update. Uz dom 41dc. Mrcha nikde. Testy biele ako stena. Prsia ma zacali trosicku pobolievat pred 3 dnami.. inak ziadne priznaky ani tehu, ani pms. Isla by som v pondelok k DR. Uz mi bude meskat vlastne 11dni.
@petrajank5 ahoj ako to nakoniec dopadlo? 🙂 som v podobnej situácií tak sa pýtam 🙂
Ahoj . Dopadlo to tak , ze som mrcha prisla ako vzdy, len s meskanim🤣 Snad tebe lepsie vide🤞
@petrajank5 ako by si o mne hovorila, mne už by mal dojsť menz. (1deň) a tehotenský test bol ráno negatívny (ani duch), a ovulačný je pozitívny teraz, pričom som bola presvedčená, že okolo 17DC bola ovulácia, aj test to potvrdil. prikladám ovulačný z dnes, a taký mam ale 4 dni už.včera ma silno bolelo podbruško, ja ešte si myslím že niečo z toho bude. je to zvláštne. alebo že by hormonálna porucha? mám chrípku a pre istotu si nič nedávam..len 1 teraflu ráno:(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petrajank5 Pozitivny ovulacny test moze znamenat vselico, vo vacsine pripadov ovulaciu. 🙂
Ak mas cyklus 30-32 dni, treba este pockat, aby si si bola ista. Su zeny, ktore mali pozitivny ovulacny test a boli tehotne, boli zeny, ktore mali pozitivny ovulacny test v case ocakavaneho menzesu a tehotne neboli 🙂
Este moze byt, ze mas ovulaciu, mozno sa posunula.