Pozitívny iba jeden druh tehotenského testu

4. jún 2021

Avojte,

chcem sa spýtať, stala sa vám taká vec, že vám päť dní za sebou vyšiel pozitívny tehotenský test jednej značky a keď ste si spravili test inej značky, bol negatívny?

mikasz
4. jún 2021

Maju rovnsku citlivost? Su ciarky riadne viditelne?
Ja ked som bola tehu, tak mi vysiel pozitivny hociktory test, ale prve dni bol rozdiel v intenzite druhej ciarky. Mamatest robil najkrajsie

autor
4. jún 2021

@mikasz áno, sú to desiatkové testy, mamatest mi už päť dní po sebe urobil peknú viditeľnú druhú čiarku z ranného moča, ale skúšala som si spraviť aj intimed a baby top test a oba vyšli negatívne napriek tomu, že na mamateste svietila druhá. Neviem čo si mám myslieť.

snazilka_bio_mamka
4. jún 2021

mamatest je top, ak tam mas ciarku tak gratulujem. Ostatne testy su pomalé

hettinka
4. jún 2021

Nerozumiem, načo robis toľko testov…

autor
4. jún 2021

@snazilka_bio_mamka čítala som práveže, že niektorým ženám duchoval a tak, že spravil dosť výraznú druhú čiarku. Ale že by mi päť dní po sebe duchoval? To sa mi proste nechce veriť...Spravila som si ho zo srandy aj včera poobede, denne sa snažím vypiť tri litre vody a bol krásne negatívny z toho zriedeného moča. Ak by duchoval asi by mi spravil ducha aj vtedy.

autor
4. jún 2021

@hettinka lebo druhá čiarka je slabšia ako prvá a ženy tu v diskusiách radia, že mamatest duchuje a treba si spraviť aj iný druh testu.

hennyinnsbruck
4. jún 2021

Aj silnie ta čiarka?

hettinka
4. jún 2021

Počkaj týždeň a zopakuj. Ak budu // a menzes nepríde, volaj gynekológovi.

autor
4. jún 2021

@hennyinnsbruck raz je slabšia, raz je silnejšia.

mikasz
4. jún 2021

Mne sa este nestalo, zeby mi mamatest duchoval. Bud bol uplne biely alebo bola ciarka a vtedy som bola tehu, ked som zopakovala o 2dni, tak ciarka bola viditelnejsia, v den ocakavanej ms uz rovnako silna ako kontrolna.
Skus zopakovat o par dni. Alebo sa objednaj k dr.na krv
Meska ti uz ms?

bagre
4. jún 2021

nestalo - netestovala som sa každý deň...
načo toľko testov? ms už mešká? hcg nestúpa každú hodinu, testy môžu byť odlišné, takže toto je dobré akurát tak na vyhadzovanie peňazí a vyrábanie si stresu.

hennyinnsbruck
4. jún 2021

Raz silnejsia raz slabšia? Máš foto?
Lebo to normálne není... Hcg stúpa a čiarka ma silniet. A za 5 dni tam musí byť slušný rozdiel....A neexistuje aby iný test neukázal. Ani ducha.
Urob digi a hotovo.

queen_el
4. jún 2021

Mamatest veru viacerým ukazuje čiarky aj keď netreba...ale 5 dní po sebe je už asi moc. Babytop test vyhoď do koša, ten je nanič, skús nejaký iný lepší test, napr. Livsane, CLearblue. Ak nikde inde čiarka nebude, to už je podozrivé

autor
4. jún 2021
autor
4. jún 2021

@hennyinnsbruck posledný som ešte nelepila, lebo neuschol, ale je približne rovnakej intenzity.

bagre
4. jún 2021

tieto sú pozit. Otázka na ktorú stále nevidím odpoveď - koľko mešká? Treba spraviť o 2-3 dni a hotovo

autor
4. jún 2021

@bagre práveže nemešká, dva týždne dozadu prišla, ale o dosť slabšia ako obvykle, nie som lekár, ak som tehotná je to prvýkrát, ovuláciu som mohla mať posunutú pred MS, nesledovala som to, po HAK mám rozhádzaný cyklus, neviem či sa mohlo jednať teoreticky o oplodnenie, keď mi prišla tá MS.

autor
4. jún 2021

@bagre odrádza ma, že takto mi vychádzajú iba mamatesty a ostatné testy nič. Ale päť dní po sebe falošný duch mi príde ako veľká náhoda.

bagre
4. jún 2021

no tak v takom prípade ťažko podľa testov... šla by som na krv a hodila reč s doktorkou

patusss
4. jún 2021

Myslím, že môže ísť o biochemické. Mamatest celkom rýchlo tmavne, pozri fotku...

11ku ignoruj, tam mi mamatesty došli.

bagre
4. jún 2021

ms mohla prísť a napriek tomu si tehotná, aj tá ovu mohla byť posunutá len stále ide o to že koľko to reálne môže byť. Ak tomu dobre rozumiem minimálne 14 dní by už bolo tehotenstvo, teda reálne od styku? A to by už čiarka mohla byť silná. Radšej by som sa nechala skontrolovať doktorom ak by tam bol nejaký problém

autor
4. jún 2021

@patusss áno, toto aj mne napadlo, ale nekrvácala som, nemala bolesti, nič a predtým po ,,MS” som mala testy negatívne, že by mi až po dvoch týždňoch ukázal prvýkrát test pozitívny výsledok? Budúci týždeň idem k doktorke, budem vedieť, len som sa chcela poradiť, či sa s tým niekto náhodou nestretol

autor
4. jún 2021

@bagre styk bol tesne pár dní pred tou MS, preto mi napadlo či to nemohlo byť oplodnenie a iba teraz sa uhniezdilo. Buduci týždeň idem k doktorke, tak uvidím čo mi povie teda.

bagre
4. jún 2021

ak si mala posunutú ovulku tak by mohlo byť.. len treba vylúčiť tie iné blbé možnosti... Ja som mala styk 8 deň a keď som robila test v deň vynechania /mala som aj príznaky/ tak bol negatívny. Ale ms nikde a príznaky ďalej. Spravila som po týždni a koľajnice - doma 14 ročná dcéra...
Ale môže to byť aj biochemické alebo mimomaternicové teoreticky
Daj vedieť potom 😉

lusyc
4. jún 2021

Mozno by som skúsila ešte digitest. Ale tie testy nesilneju, tak veľkú nádej by som nedávala. Ešte by som skontrolovala krabičky od testov, ci je to rovnaká šarža, možno chybná.

hennyinnsbruck
4. jún 2021

No veľmi zvlastne testy. A ak je ten posledný pravdivý - co je dosť silná čiarka ak je krasne ružová.. Neexistuje aby iný test tiež neukázal.

Alebo sprav digi, alebo chod na krv.

autor
4. jún 2021

@bagre veď toto, že ja mám aj príznaky, takže si nemyslím, že tie testy sú celkom hlúposť...no uvidím budúci týždeň. Ďakujem za rady 🙂

autor
6. jún 2021

Dnes mamatest takto, ale digitálny mi vyšiel negatívny. Neviem čo si myslieť...

lusyc
6. jún 2021

To je fakt čudné. Tento už ani pozitívnejší nemôže byť, je silnejší ako predchádzajúce, co je dobré. Neviem, ci je možné, že si testy kupovala naraz v jednom obchode a tak by boli mozno jedna šarža, vadná. Ostáva už len ísť na krv. Ale ja by som asi nevydržala a keby som mala blízko drogerku, ešte by som skúsila obyčajný desiatkovy pepino, hoc aj cez deň. Držím palce.
Ja som takto neverila baby top testom( píše sa o nich, že bývajú vadné), tak som overovala ešte pepinom a lacným z netu. A vyšli všetky +.

autor
6. jún 2021

@lusyc nekupovala, prvý a tento posledný, ktoré sú najsilnejšie, sú z inej lekárne a je na nich iný dátum expirácie (predpokladám, že to sa myslí šaržou). Intimed či aký mi vyšiel tri dni dozadu negatívny, baby top test robí slabulinkých duchov. No...bola by som prekvapená, keby mamatest až takto duchoval...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre