Pozitívny digitálny Clearblue, ale negatívne paličkové testy

pepe37
14. júl 2024

Stalo sa niektorej z vás, že jej vyšiel pozitívny Clearblue digitálny test (9 DPO), ale paličkové boli negatívne stále aj 11 DPO (2 dni pred očakávanou MS)? Vďaka.

anjelicek26
14. júl 2024

Tak asi biochemické, tie palickove by už mali byť pozitívne tiež (keď bol iný test pozitívny dva dni dozadu)

pepe37
autor
15. júl 2024
pepe37
autor
15. júl 2024

@anjelicek26 vďaka za odpoveď ❤️

silvinka1p
5. sep 2024

@pepe37 zdravím, ako teda ? Boli chybne tie clearblue?

pepe37
autor
5. sep 2024

@silvinka1p predpokladám, že to bolo biochemické. Neviem to ale potvrdiť. Mala som potom veľmi silnú MS s extrémne silnými bolesťami. Nemohla som tri dni kvôli bolestiam ani spať. Nič od bolesti nezaberalo. Ale vyzerá, že teraz (2. cyklus od tohto) sa zadarilo. Testy silnejú, dnes som 14 DPO a mala som na mamateste takmer rovnako silnú čiarku ako je testovacia. Potvrdili aj testy iných značiek. Clearblue ukázal + 2-3. 🙂

silvinka1p
5. sep 2024

@pepe37 tak to držím palce moc moc nech sa zadarilo. Môžem sa spýtať kedy asi si mala ovuláciou? 🙂

pepe37
autor
5. sep 2024

@silvinka1p podľa bazálnej tt a ovulačných testov zrejme 22.8. 🙂 A ďakujem ☺️ Akurát by som mala dostať MS, mám aj také zvláštne bolesti v podbrušku ako pred… Tak dúfam, že je všetko OK. Snáď áno, keď testy silnejú.

zzzza
5. sep 2024

@pepe37 dajte vedieť ako ste dopadli ja zatiaľ mamatesty slabo ružové čiarky a digitálny 1-2

pepe37
autor
6. sep 2024

@zzzza Clearblue zo stredy, mamatest zo včera. V nedeľu spravím ďalší mamatest. Dnes sa cítim rovnako ako včera. Ešte čakám na výsledky z krvi, lebo som bola akurát na preventívke, tak som spomenula tehotenské testy. Nechcem si ešte robiť veľké nádeje, mešká mi len deň. Ale v duchu sa teším. 🥹 Neviem si pomôcť.

zzzza
6. sep 2024

@pepe37 držím prsty

silvinka1p
6. sep 2024

@pepe37 gratulujem !! 🙂

pepe37
autor
8. sep 2024

@zzzza aj ja držím palce 🙂 ako sa zatiaľ cítite?

pepe37
autor
8. sep 2024

@silvinka1p ďakujem 🥰

pepe37
autor
8. sep 2024

Test robený pred chvíľočkou. 🙂

zzzza
11. sep 2024

@pepe37 dobre... O 2 tyzdne sono... Neviem ako vydržať

zzzza
11. sep 2024

@pepe37 kontrolné testy uz nerobím radšej

pepe37
autor
13. sep 2024

@zzzza mne sa dnes ozvali, že mám prísť na kontrolné sono a odber krvi v utorok. Testy už sú rovnaké. Testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná, clearblue včera ukázal 3+ … Už budem len čakať, čo mi povedia na vyšetrení. Držíme si prsty. 🙂
Máte aj nejaké príznaky?
Mne kolíše nevoľnosť, kedykoľvek cez deň mi príde zle… sem tam ma pobolieva brucho a cítim sa unavená.

zzzza
13. sep 2024

@pepe37 ja nevoľnosti, tlak v podbrusku na jednej strane, bolesti pŕs uz ustúpili... Ja mam kontrolné sono o 2 týždne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre